פוטוטרפיה - יש לי שאלה!!!

פוטוטרפיה - יש לי שאלה!!!

יש לי שאלה , אני מטופלת בפוטוטרפיה בתה"ש כבר כמעט שנה ללא הטבה ממשית. הרופא רצה להעביר אותי לטיפול בכדורים( ואני לא ממהרת לקחת אותם) מיום שני האחרון לא הלכתי לפוטו' ומאז יש לי הטבה................... אולי מישהו כאן עבר את אותה התופעה? מוזר לא? אשמח לשמוע

snoopytush

New member
עשיתי פוטותרפיה וזה דווקא עזר לי

אבל ההטבה החזיקה פחות מים המלח והפחידה אותי רמת הקרינה הגבוהה שהגוף נחשף אליה שלא לדבר על זה שאי אפשר לטפל כך בפנים שהרי הם מכסים את הפנים עם שקית. לעניות דעתי על כל אחד טיפול משפיע אחרת אום את לא רואה הטבה ( לידיעתך הריפוי אצלי בפוטותרפיה הושג בערך לאחר 10 או יותר פגישות טיפול ואז הוא הפך לשחור שכידוע לך זה סימן שהוא עבר), מומלץ לעבור לטיפול אחר. למה שנה זה די הרבה זמן חוץ מזה שלטיפול בים המלח מספיקים 3 או 4 שבועות וזה נראה לי עדיף... אבל שוב לשיקולך:)

שבת שלום../images/Emo24.gif

בפסוריאזיס אין מוזר, הכל אפשרי , לא לכל דבר יש הסבר מדעי. בהחלט יכול להיות שהגוף שלך לא מגיב לפוטותרפיה , הפסקת הטיפול הביאה לגוף רווחה. יתכן שהפוטותרפיה שמרה על רמה מסוימת של פסוריאזיס ובזכותה הוא לא החמיר, הפסקת הטיפול גרמה לטראומה ולשיפור , בעוד מספר שבועות יכולה לבוא החמרה, רק הזמן יגיד איך וכיצד הגוף יגיב בעתיד.רצוי לעבור לטיפול אחר על מנת להיזהר מתופעה של ריבאונד.

שלום רב../images/Emo24.gif

אפשרות לטיפול אחר צריכה להישקל יחד עם הרופא המטפל, יכול להיות טיפול תרופתי או ביולוגי או ים המלח, יכול להיות שילוב של מספר טיפולים, הכל לפי המצב.

למעלה