פוטונומי <פלאפון עם מצלמה> כי אין להם אייקון של מצלמה לזונות פייי 4.18 הדולר נמוך הבנזונה
S ShukyD New member 13/12/06 #1 פוטונומי ../images/Emo56.gif <פלאפון עם מצלמה> כי אין להם אייקון של מצלמה לזונות פייי 4.18 הדולר נמוך הבנזונה
פוטונומי ../images/Emo56.gif <פלאפון עם מצלמה> כי אין להם אייקון של מצלמה לזונות פייי 4.18 הדולר נמוך הבנזונה
S ShukyD New member 13/12/06 #2 היום מהמר רק על מירי מסיקה יותר מקווה ממהמר כבר היה לי ברייקאוואי ושאקירה לא יהיה
T tkuihehr New member 14/12/06 #19 בטח הייתי בביצפר היום אני ער מ6וחצי! [אבל נרדמתי בעצם בין 6 ל8, אז זה בסדר]
S ShukyD New member 14/12/06 #21 בואו נמשיך כאן שם ארוך מדי והסינגל של דיןדין יצא דווקא השיר ששאלתי את עצמי לפני יומיים "למה היא לא מוציאה את השיר הזה בתור סינגל?"
בואו נמשיך כאן שם ארוך מדי והסינגל של דיןדין יצא דווקא השיר ששאלתי את עצמי לפני יומיים "למה היא לא מוציאה את השיר הזה בתור סינגל?"
L limors2 Active member 13/12/06 #4 ואני שוב עם מיי קמיקל רומאס ואבי בניון. אבל אני לא חושבת שאשמע הרבה, אז אם יהיה תגידו לי
Y yhaa hi New member 13/12/06 #5 ליאורה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif טל שלחה את הפלייליסט של לינק...
T tkuihehr New member 14/12/06 #18 מה גלריות? גלריות של תמונות של אורי גלר? [זה בלבל אותי שוב, כנראה תמיד אני אקרא את המילה הזאת כGALERYOT]
מה גלריות? גלריות של תמונות של אורי גלר? [זה בלבל אותי שוב, כנראה תמיד אני אקרא את המילה הזאת כGALERYOT]
C chen010189 New member 13/12/06 #10 גאד דמאט איך הגעתי לזה../images/Emo6.gif קראתי את זה ככה "ואני שוב עם מייקל לואיס" תהיתי אם בנוסף לכל העיסוקים שהוא הדביק לעצמו (שחקן, דוגמן, כדורסלן ואני לא יודעת מה עוד אבל אני מניחה שהרשימה ארוכה) הוא גם נהיה זמר ויש איזה סינגל חדש
גאד דמאט איך הגעתי לזה../images/Emo6.gif קראתי את זה ככה "ואני שוב עם מייקל לואיס" תהיתי אם בנוסף לכל העיסוקים שהוא הדביק לעצמו (שחקן, דוגמן, כדורסלן ואני לא יודעת מה עוד אבל אני מניחה שהרשימה ארוכה) הוא גם נהיה זמר ויש איזה סינגל חדש