פוטוססססססס
P perrinat New member 25/4/03 #6 ../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif זו וריאציה של תמונה מוכרת.... זה נדיר
M michalas New member 25/4/03 #7 ../images/Emo45.gifיפה רינתה../images/Emo45.gif ../images/Emo86.gif איזה תמונות שקסיות אני לא אחת שיכולה להגיד לך אם התמונה נדירה כי אני פשוט לא הולכת לחפש תמונות שלה המקום הכמעט יחיד שראיתי בו תמונות שלה זה פה אז כל תמונה חדשה היא נדירה בשבילי
../images/Emo45.gifיפה רינתה../images/Emo45.gif ../images/Emo86.gif איזה תמונות שקסיות אני לא אחת שיכולה להגיד לך אם התמונה נדירה כי אני פשוט לא הולכת לחפש תמונות שלה המקום הכמעט יחיד שראיתי בו תמונות שלה זה פה אז כל תמונה חדשה היא נדירה בשבילי
S Shakira paradise New member 25/4/03 #8 רינתוצ'יקה כנסיייייי רייגע ../images/Emo105.gif חוחוחוחוח גרמתי לך להיכנס יופיי רינתיייי התמונות ממששששש יפות כל הכבודדד ויש לי שאלה )) את יודעת מה קורה עכשיו עם שאקיי ? ממממ יש לך חדשות עלייה ?
רינתוצ'יקה כנסיייייי רייגע ../images/Emo105.gif חוחוחוחוח גרמתי לך להיכנס יופיי רינתיייי התמונות ממששששש יפות כל הכבודדד ויש לי שאלה )) את יודעת מה קורה עכשיו עם שאקיי ? ממממ יש לך חדשות עלייה ?
P perrinat New member 25/4/03 #9 ../images/Emo20.gifגברת תפתחי זה אני...../images/Emo103.gif שאקירה עכשיו בספרד מופיעה הלילה במדריד. נחשו איזה שיר היא תשיר כשהיא תעזוב את מדריד Te Dejo Madrir חיחיחיחיייייייייי. איזה בידור איתייייייי.......
../images/Emo20.gifגברת תפתחי זה אני...../images/Emo103.gif שאקירה עכשיו בספרד מופיעה הלילה במדריד. נחשו איזה שיר היא תשיר כשהיא תעזוב את מדריד Te Dejo Madrir חיחיחיחיייייייייי. איזה בידור איתייייייי.......
S Shakira paradise New member 25/4/03 #10 ../images/Emo6.gif חו חו חו חו חו חו חו חו../images/Emo105.gif
S Shakira paradise New member 25/4/03 #11 ../images/Emo26.gif רינתי ומיכלי להיכנס ../images/Emo105.gif יש כם שקל ?
M michalas New member 26/4/03 #12 חחחחחההההההה ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo86.gif אלקהההה...ימטורפת כבר חשבתי יש לך משהו חשוב להגיד לי ... או שהתכוונת למיכל השניה
חחחחחההההההה ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo86.gif אלקהההה...ימטורפת כבר חשבתי יש לך משהו חשוב להגיד לי ... או שהתכוונת למיכל השניה
S S h A k I New member 29/4/03 #13 רינתי../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif תמונה נדירה כולן מדהימות....