פוטושופ גרסה 8 עיברית-צריך עזרה

יוסטוס

New member
פוטושופ גרסה 8 עיברית-צריך עזרה

איך אני מבטל עיניים אדומות בעזרת התוכנה?איזה פונקציה אני אמור לבחור ומה הפעולות שאני צריך לעשות? תודה

ran refael

New member
תשובה

בפוטושופ CS ( שלא כמו בגרסת CS2 ) אין אופציה קלה ונוחה לעיניים אדומות לכן האופציה היחידה היא להגדיל את אזור העיניים בעזרת זכוכית מגדלת ועם כלי הלאסו (קיצור מקשים- L) לסמן את אזור העין שצבועה באדום לאחר מכן לשנות את הצבעים שלה לצבע המקורי (או כל צבע אחר שתרצה) את גוון הצבע אפשר לשנות ע"י משחק עם ה HUE/SATURATION ( קיצור מקשים- CTRL+U ) כאשר HUE משנה את הגוון ו SATURATION משנה את רווית הצבע

יוסטוס

New member
תודה

זה ממש לא פשוט איך אני בוחר את הצבע שייראה הכי טבעי יוצאים לי צבעים ממש לא אמיתיים... זה אפילו די קשה.

יוסטוס

New member
אני אנסה את אלמנט 4

מקווה שזה יהיה יותר פשוט מה שאני צריך זה רק בשביל העיניים האדומות אני לא מתעסק הרבה בעריכה מחוסר ידע, אבל את העיניים חייבים לתקן...

יוסטוס

New member
שלום רן..

הצלחתי להוריד את הגרסה הניסיונית של CS2 אני חושב שדי הצלחתי לסדר את העינייים האדומות.1}יש אפשרות שבמקום ריבוע בסימון של העין יהיה עיגול?ככה יהיה יותר מדויק.2}ומה עושים שנשארת נקודה קטנטנה של האישון זה טיבעי להשאיר כמו שזה נכון? 3}מצורף תתלום מסך- עין ימין שונתה את עין שמאל לא שיניתי כדי להראות את ההבדל...ככה זה אמור להיראות? 4}דבר אחרון בתמונות מגורענות שצילמתי בגלל אסא גבוה ופוקוס לא חד במיוחד שמתי לב שאי אפשר לתקן את העיניים האדומות מה הסיבה?והאים יש דרך לשנות בכל זאת.. 5}מה הפירוש לעיברית המילים שסימנתי בתצלום? תודה

יוסטוס

New member
תוספת לשאלה 4

כנראה שזה לא רק בגלל הגירעון..כי תמונה איכותית של הכלב שלי מקרוב העיניים לא תוקנו מה הסיבה?

ran refael

New member
אני לא מכיר כל כך טוב

את הכלי לתיקון עיניים אדומות של CS2 אני עובד עם CS גרסה 8 עיניים אדומות אני מתקן בצורה מאוד פרימיטיבית ע"י סדרה של פעולות

למעלה