פוטותרפיה לילד בן 6

פוטותרפיה לילד בן 6

לצערי נכדי אובחן כחולה בפסוריאזיס. הפצעים הופיעו מסביב לצפרניים בידיים וברגליים, ובמפשעה. לאחר שמשחת אלידל לא עזרה הומלץ על פוטותרפיה. שאלתי: מהם הסכנות הכרוכות בטיפול זה? (ביחוד במפשעה). האם שווה להעביר אותו את התהליך הכרוך בהעדרויות מרובות מהלימודים.? תודה מראש על עזרתכם.!!!

שלום רב../images/Emo24.gif

לא נראה לי שרופא רשם לילד בן 6 אלידל!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נראה לי שהומלץ טיפול פוטותרפי!!!!!!!!!! נראה לי שזו שאלה מוזמנת שאחריה תבוא המלצה לטיפול הזוי מארץ האגדות. הלוואי שאני טועה.

עד כדי כך?

אני סבתא מודאגת. הרופא הוא פרופסור מפורסם בבית חולים בירושלים. בגלל שאני מאד מעריכה אותו אני לא כותבת את שמו. (כיוון שלפי התגובה שלך זה יוריד מאד את ערכו בעינך). יונה טאוב הנכבד! אני מבינה שאתה מאד מסור לנושא הפסוריאזיס, ואתה מקדיש את עצמך לעניין. אני רואה את שמך בפורומים שונים. ובכן כן. יש לי נכד בן שש. הוא מתוק וחכם ואני מאד אוהבת אותו. והוא חולה. אני מבינה מתגובתך שטיפול פוטותרפי לנכדי נראה לך פסול מכל וכל. למה? האם יש לך תשובה נוספת? או אולי לאור ההיכרות המעמיקה האישית שלך עם המחלה אתה יכול לברר עבורי? אנא בלי יד קלה מדי על המקלדת....

שלום רב../images/Emo24.gif

סגנון השאלה מוכר לי כמו גם לגולשים ותיקים אחרים, בד"כ אחריו מגיעים כל מיני הצעות של מטפלים אלטרנטיביים ,שיעילותם לא ברורה אך מחירם מרקיע שחקים. אם זה לא המצב , אני מתנצל. הטיפול אינו מקובל אצל ילדים, כדי להבין יותר מומלץ לשאול את הרופא מדוע הוא בחר בדרך זו או אחרת. באתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית תחת הלשונית מה זה פסוריאזיס , יש התיחסות לפסוריאזיס אצל ילדים.

מאז שנכדי אובחן

אני יושבת על האינטרנט. לא הצלחתי להבין למה הטיפול הזה לא מקובל אצל ילדים. הרופא רשם פוטו כי הוא לא רוצה לתת משחות המכילות סטרואידים. ואלידל לא עזר. אודה לך מאד אם תרחיב.

למעלה