פוטותרפיה

קובי11110

New member
פוטותרפיה

היי אני בן 34 סובל כ-6 שנים מפסוריאזיס קל עד בינוני. לאחר טיפול שלא עלה יפה במשחות שונות ובכדורי ניאוטיגסון (שרק החמירו את מצב הנגעים) המליץ לי הרופא להתחיל פוטותרפיה. אין באפשרותי לבצע את הטיפול בבית החולים לכן אני מעוניין לרכוש מכשיר ולבצע את הטיפול בבית. מה שאני בעצם שואל זה איפה ניתן בארץ לרכוש מכשיר כזה , לצערי לא מצאתי באינטרנט מקום שעונה על הדרישה. הנגעים שלי הם בגפיים בלבד והבנתי מהרופא שאני צריך מכשיר בגודל בינוני NB-UVB תודה.

שלום רב../images/Emo24.gif

באתר של האגודה הכנסתי פעם קישורים לפוטותרפיה ביתית. יש חברה בשם גלובוס שמיבאת מנורות, יש בחור בשם כינוי טבעגיל מירושלים שגם מתעסק בזה. לדעתי אם אתה מזדמן בזמן הקרוב לחו"ל יתכן ושם זה הרבה יותר זול כי השוק כאן מאד מצומצם וקטן ולכן לא כדאי ליבואנים להתעסק בזה. אם תחפש בפורום יש התיחסויות של הצפוני לנושא. לצערי הבית שלי בשיפוצים ואני חי כמו צועני בנדידה, אז מקווה שתמצא

קובי11110

New member
תודה רבה

האמת שיצרתי קשר עם טבעגיל,רק שיש לי בעיה קטנה. המנורות שראיתי באתר שלו נראות פשוטות ולא מקצועיות לעומת מנורות שראיתי באתרים אחרים בחו"ל. כמובן שאין לי ידע רב בנושא ולכן אני מתייעץ פה. ובהצלחה עם השיפוצים אני מכיר את הנושא מקרוב זה ממש סיוט.

leong

New member
מצורף לינק לסקירה בנושא ../images/Emo150.gif

http://www.doctors.co.il/forum-1781/message-30077

למעלה