פוטנציאל להצלחת הקשר

nurita25

New member
פוטנציאל להצלחת הקשר

שלום, אני בן מזל מאזניים. היתה לי חברה בת מזל סרטן שלוש שנים, אהבנו מאד והיה מעניין יחד אבל פשוט לא הסתדרנו - ראש בראש כל הזמן מריבות וחוסר יכולת ליצור שיגרה רגועה. למרות שאהבנו ניפרדנו זה מזו כי ראינו שאין כיוון של חתונה (אנו בני 30) לפני שבועיים, לאחר חצי שנה בנפרד היא טענה שהיא השתנתה ושרוצה לחזור. אני ריאליסט ופחות רגשן ממנה, לכן הסכמתי לנסות שוב ולא מתוך רגש סוער אלא משיקולים של פשוט לבדוק האם זה באמת יצליח. זה מצב קשה לחזור בקלות למה שהיה ושנינו מעט עצורים בגלל כאב הפרידה האחרונה. מה אומרים הכוכבים? האם יש התאמה בין המזלות ומה צפוי לנו בתחום הרומנטי ,לסרטן ומאזניים- האם ביחד או לחוד, האם היה טיפשי לעשות``קאמבק`` (לרוב האנשים זה לא מצליח)??

לפעמים קאמבק הוא הדבר החכם ביותר

לעשות, כי הוא מאפשר לנו לראות איפה היינו, והכי חשוב - מה פגשנו שם, ואיזה עבודה עשינו עם עצמנו מאז, ואיך.. קאמבק בקשרים מאפשר לנו לחדש דיאלוג עם מקום פגוע, ואולי עם מקום שעדיין מייצר אהבה - אבל לא בדיוק יודע איך לממש אותה, ונופל שוב באותם פחים.. אם תיפול שוב באותו מקום, מאזניים שלי - אין לי תשובה. זה תלוי בך. מצד שני, אם תגלה מספיק קומפשן, ותאפשר לבת הזוג שלך באמת לחזור פנימה בלי להעמיד פנים שזה רק `כדי לבדוק אם זה באמת יצליח` - לדעתי צפויה לך הפתעה. כן, תרגיש, בן אדם - הרגש הוא החיים בעיקרון, ובטח ובטח בתוך הקשרים שאנחנו יוצרים. בלי הרגש הזה שמוכן להסתכן, הכל הופך להיות טכני ומוגן. בין מאזניים לסרטן יש דיאלוג לא תמיד קל בין הרגש (סרטן) להגיון המנתח והמתבונן (מאזניים), כשבעקרון הוא חזק ושווה, אבל אם מתבצרים - אפשר לסגור את הבסטה כבר עכשיו. אז.. לך, פגוש, תראה, והכי חשוב - תלמד על עצמך, על המקום בו אתה מגונן על הרגש שלך ומפחד ממנו. ואם באמת תוכל להתמסר וללכת עם מה שהיא רוצה בלי פחד - אולי באמת תגלה שצפויות לך הפתעות נפלאות, ולא רק שאתה נשאר בחיים - אתה גם נהנה מהם, ובשניים..

nurita25

New member
נוס מדאיגה

כל עיתוני סופ``ש מדברים על נסיגת ונוס, על השפעתה השלילית על מערכות יחסים זוגיות ובמיוחד אצלנו בני מזל מאזניים ההמלצות הן לא להתחיל מערכות יחסים והתקשרויות בתקופה זו אלאל להמתין. ומה לגבי ה``קאמבק`` שלי ושל חברתי? האם גם הוא מועד לכשלון בגלל שהוא מתחיל כעת? דבר נוסף - מהו האופק של חברתי נולדה ב-10 ביולי ב0730 בבוקר? תודה יאיר על תשובותייך הרציניות

לך עם הלב, ולא עם העתונים

רוב האסטרולוגים מדברים מאספקט מצומצם בלבד, ומזוית צרה, מה לעשות. לך עם מה שאתה מרגיש, ואל תתן לדברים להשפיע עליך. לפעמים דווקא בהילוך אחורי של ונוס, מבינים משהו חשוב שעד עכשיו היה תקוע, ויכולים גם לשנות אותו, אז לך באמת ממקום אמיתי, ותן לדברים לקרות מהלב, ולא מאינפורמציה חסרת משמעות מהעיתונים. ואת זה אני אומר לך גם ממקום של בן מאזניים.. (אני). בקצור - בלי פחד, חבריקו, ורק רצוי שתעשה את זה בכנות ועם הרבה לב,אחרת מה שווה הכל ?

למעלה