פוטנציאל ליתושים בקצה רחוב הרכס

moshes20

New member
פוטנציאל ליתושים בקצה רחוב הרכס

מושי לאחרונה נשתלו שיחים בקצה רחוב הרכס וחוברו למערכת ההשקיה. התוצאה שלולית שנקווית באזור ברוב שעות היממה ומהווה מדגרת יתושים. נא דאג להתאמת אופי ההשקיה. מודה משה

limorsit

New member
אפרופו יתושים../images/Emo177.gif

מכת היתושים הינה איומה לפי דעתי - האם מישהו יכול לעדכן אותי באם נעשה ריסוס וייבוש כלשהו? אנחנו מרח' יפה נוף ומאוד מאוד סובלים מכמות היתושים, פשוט בלתי נסבל. לפי בדיקתי רוב התושבים ברחוב סובלים מכמות גדולה יחסית לשנים הקודמות. השאלה מה עושים בנדון שלא נעשה? ולמי ניתן לפנות? יום טוב

כתבנו על אותו הדבר...

לא שמתי לב אפילו, וסליחה על הודעה כפולה פשוט המצב ממש איום ואם אינני טועה את כמעט צמודה אליי... המשך שבוע טוב

yyyasmin

New member
יתושים

המצב בלתי נסבל. לשבת בגינה הציבורית שעה - חוזרים פורחים ולא מאלרגיה. יש אפשרות לרסס את מקורות הקינון ומקומות מים עומדים? שמעתי שיש עיריות שעושות את זה בהצלחה (ערית רעננה?)

אבוקדו10

New member
בלתי נסבל

מדובר על עשרות יתושים במטר מרובע חיינו בלתי נסבלים אנא עשו משהו

סיור מקיף

זה עתה חזרתי מסיור של כשעתיים עם אבישי - המדביר של קרית ספר. במהלך הסיור עברנו קילומטרים רבים של נחלי ביוב וראיתי את הנעשה מבחינת הביוב בכל תחומי האחריות של הרשויות שבאזור - קרית ספר, מטה בנימין, חבל מודיעין והרשות הפלסטינאית. למדתי מקרוב היכן יש צורך ללחוץ ועל מי, אם כי גם למדתי שעד שלא יפתרו בעיות הביוב הזורם בנחלים תמיד תישאר במידה זו או אחרת בעייה של יתושים (וגם על כך עובדים בשטח. אשתדל ליישם את הלקחים שלי מהסיור.

אבוקדו10

New member
למושי

האם זה יקרה עוד בקיץ הקרוב ? אנחנו ממש סובלים איכות חיינו נפגעת מאוד המון תודה

גם אני סובל לצערי. אבוקדו, גם אתה ג

גר לידינו ביפה נוף? קפוץ לקפה (היתושים עליי....
)

המצב פשוט בלתי נסבל

אנחנו גרים ביישוב למעלה משלוש שנים. 3 שנים ברח' הרכס וכעת ברח' יפה נוף. אף פעם לא נתקלנו במצב של נחילי יתושים שכאלו. על הרעיון של לשבת בגינה וויתרנו כבר, הבית אטום יותר מאשר בתקופת מלחמה ועדיין הבית שלנו מגודר ביתושים, הילדים כל בוקר קמים נפוחים והם בני פחות משנה ואנחנו אכולים לגמרי, למרות אמצעי המיגון : מוסקיטו בחדרים, סנו די על הגוף, אבוקות עם השמן בגינה ותרסיסי K300 למיניהם. אין לנו מקור מים בגינה (ההשקייה פועלת בבוקר) ואנחנו אובדי עצות. ייתכן שיש צמחייה מסוימת שיכולה לגרום לזה? רק אנחנו סובלים ממכה מוגזמת שכזו? תודה על כל תשובה

מושי מה קורה?

קשה מאוד לחיות במצב כזה אנחנו פשוט סובלים האם בקרוב יהיה פתרון זה צריך להיות במקום ראשון מיכוון שזה באמת מכת יתושים מוגזמת תודה

זהבה5

New member
נ מ א ס מהיתושים

המצב עם היתושים הוא גרוע בצורה נוראית מושי עוד לא קיבלנו ממך שום תשובה הולמת אנחנו פשוט ס ו ב ל י ם תודה על טיפולך המהיר

ronpel

New member
אין פתרון בזק

מכת היתושים היא לא רק אצלינו. הבעיה היא בכל האזור . קיימת בעיה קשה בכל האזור של זרימת ביוב בנחלים שזה כנראה המוקד העקרי. השטחים שייכים למועצות שונות וחלק מן השטחים ללא אף גורם אחראי. מושי מנסה במאמץ רב לחבר בין שלושת המועצות לטיפול משותף. הוא יזם וביצע איתם סיורים בשטח ומבצעים ריסוסים בימים אלה. רונן

פתרונות מקומיים עד יעבור זעם

ברמה אזורית אני מטפל. מקוה שאצליח. בינתיים אני מציע לחפש פתרונות מקומיים בתוך הבתים כדוגמת תכשירים ומכשירים שונים, רשתות וכדומה. צר לי, אך אין לי פתרונות קסם אחרים. לילה טוב...

גרציאנה

New member
יתושים

אני גרה כאן כבר שנתיים - רח" יפה נוף. יתושים רבים, באותה כמות (אומנם לאו ספרתי אותם) כבר שנתיים. לפי מה ש שמעתי מי פועלים של הקבלן שהתגוררו בישוב - הם הייו אין ספור גם קודם. בהתיעצויות שלי גיליתי שבהשמונים הםמוך טופלו ביתושיים ברמה מועצה ושל צוות מתנדבים מתעם הישוב. התשובות שקיבלנו עד עכשיו ממש לא מספקות.עניין של סדר עדיפויות ו רצון ליפתור בעייות. תשתדלו יותר! לא חייב להיות פיתרון קבוע, וברמה אישית אין מה לעשות, רק להמשיך לשתוק, וזה כבר עשינו מספיק!!! גרציאנה

אליבקר

New member
קצת מגזימה

תקראי במודיעין ניוז- המצב זהה בכל האזור כולל בעיר מודיעין. את צודקת גם בשנים קודמות היה מצב זהה. צריך להבין שיתושים זה חלק מן החיים בקיץ - תמיד היה ותמיד יהיה. אם יש לך הצעה לפתרון אז על תשתקי. להאשים את המזכירות זה יותר מדי קל.

גרציאנה

New member
עניין של רצון

מילת מפתח - להתיעץ עם אלה שעשו משהוא - ראה ישוב השמונאיים, ולא להגיד ש אין מה לעשות. תמיד יש פיתרון, ואם אתה לא יכול, תפנה מקום למי שיכול! אגב, במודעין היתה התקפת גיוקים, ואצלנו לא: זה לא זהה. ואם אתה מחקה שמישו אחר יפתור לך את הבעייה, אז תקבל מה שמגיע לך - יתושים!!! -בגלל שאין מה לעשות!!? הרצון הטוב לא עושה בית טוב עם "אין מה לעשות"! זאת לא תשובה!!! ג.

למעלה