פוטנציאל מקצועי

ZehavitR

New member
פוטנציאל מקצועי

היי יאיר, אני כרגע בצומת דרכים מבחינה מקצועית. האם להמשיך לעבוד בתכנות אינטרנט (מקצועי כיום) או לפנות לתחומים אחרים? באילו תחומים נראה שיש לי פוטנציאל להצליח? תודה מראש...

ZehavitR

New member
פרטי לידה ששכחתי למסור

3.12.73 בשעה 10:10 נולדתי בפתח-תקווה

יצירתיות

אתה אדם יצירתי מאוד - נסה באמת עוד תחומים שמצריכים יצירתיות אישית ופתרונות יצירתיים ברמה גבוהה. אתה טוב יותר בלעבוד לבד, אבל זקוק מאוד לקשר עם אנשים תוך כדי. מה עם אמנות פלסטית בכלל כאמצעי בטוי ? גם רפואה אלטרנטיבית יכולה להיות פתרון לצד אחר שבך. בגדול - נסה, והרבה.

ZehavitR

New member
חשבתי על מה שכתבת לי

זה נכון שאני צריכה קשר עם אנשים . כבר כמה שנים שאני חושבת אם להתחיל לימודי פסיכולוגיה או דווקא עיצוב פנים וכו`... קצת נתקעתי במחשבות שלי. אני מודעת להשקעה שכל תחום דורש אני קוראת פסיכולוגיה כתחביב ומפנטזת על עיצוב או על משהו מתחום האומנות, אבל לא התחלתי עם כל אלה באמת. מכיון שאני זקוקה לשינוי אשמח לשמוע שוב את דעתך, אם יש לך מה להוסיף. רציתי לומר לך שלמרות שאתה כותב בכמה שורות את תגובותיך, מה שעשוי להראות כמעט שטחי, ההרגשה היא שיש לך עומק רב כשאתה מתייחס לאנשים.

את חמודה

ו.. כן, יש לך יכולות יפות, הן בטיפול באנשים והן בהקשבה. את זקוקה להם כל כך.. חבל שאת לא מאפשרת לעצמך, ומקשיבה קצת יותר מדי לשופט פנימי חמור סבר, שלא עושה לך חיים קלים. גם חוש טעם וצבע יש כאן, אך כאמור בסופו של דבר קובעת הבחירה הפנימית מה אנו עושים עם הכישורים וכל השאר, ולא מה יש באמתחת. אז.. אולי הגיע הזמן לקפוץ קצת למים ? הם פחות קרים ממה שאת חושבת..

למעלה