פוטרתי לפני כ-3 שבועות מהעבודה

פוטרתי לפני כ-3 שבועות מהעבודה

והיתי כלי נמרצת ומחויכת כי גם ככה סבלתי במקום העבודה הזה . עברתי איזו סדנא והיא חידדה לי כמה דברים ופיתחתי לי עמוד שדרה וזה בעצם הפר את מאזן הכוחות ביני לבין הבוס שלי - דבר שהתבשל מזה זמן מה .. לא היה לי טוב בעבודה כבר הרבה זמן .. ולא התאים להמשיך להיות "סמרטוט" וברגע שהפסקתי והבנתי פוטרתי ! אחח כמה נפלא ! וזה לא בציניות ..היתי כה מאושרת ! היתי על גג העולם הרגשתי שאיזה כייף ,זמן טוב להתחלות חדשות , אנרגיות חדשות למצוא מקום עבודה טוב , היתי כולי נרגשת מהאפשרות הזו אמרתי אני אנוח לי קצת ואהנה מהבטלה החדשה כי מגיע לי קצת חופש ואני כמו איזו תיירת בבתי קפה תל אביבים קפה וספר מודעות טוב . הכל טוב. אבל , מתחילת יום ראשון האחרון אני מרגישה פחות אופטימית ומחייכת מרגישה חוסר מוטיבציה למצוא עבודה חדשה לא מרגישה חזקה בכדי למצוא את מקום העבודה האידאלי בעבורי הרי בכדי למצוא לי עבודה טובה אני צריכה לבוא "באנרגיות טובות" אבל כרגע האנרגיות דעכו אז אי לכך והמשך לזאת אני לא מחפשת לא יודעת למה הפחדים של פעם חזרו - שמא אמצא עבודה עם שכר זעום מפחדת שלא אסתדר מפחדת שלא אמצא עבודה בכלל , וכמה חבל שעזבתי את העבודת גסטפו הקודמת (טוב , לא נכון אני יודעת שמגיע לי יותר ..) קיצור אוף עם הפחדים האלו היתי כולי נרגשת מהזדמנות לעבודה חדשה עם אפשרויות יותר טובות עם אנרגיות טובות והרמוניה ועכשיו אני כולי בסוג של הלם , בלימה , עצירה , חוסר עשייה ופחד גדול מהלא נודע מה עושים בכדי לצאת מהלופ הזה ?

נקודות ליצירת שינוי

שלום dd להיות על גג העולם מתוך החלטה להפסיק להיות סמרטוט - זה יום חשוב ! האם את יודעת לומר איזה חלקים בך גרמו לך לרצות ולעשות הכל ? זאת הידיעה שתבטיח אותך שלא תפלי שנית ליחסים שכאלה. ובקשר לאמון מחודש בעצמך לקראת חיפוש עבודה. האם את יודעת למנות את כל היכולות והאיכויות שלך בעבודה ובכלל ? זה שלב חיוני, לא קריטי, כי אפשר לעשות קיצור דרך אבל הקיצור יכול להוביל למקום לא מתאים. העצמה - שאלות שיעזרו לך לצמוח במאמר הזה תוכלי לקבל כיוון להמשך התהליך. וחוץ מזה גם כאן הדרך לתעסוקה חדשה עוברת אצל עצמך בהצלחה, אמיר דרור

../images/Emo221.gif../images/Emo51.gif../images/Emo221.gif

אני מתבשלת עם עצמי על איזו עבודה אני רוצה סביבת העבודה סוג העבודה מעלה על זה על כתב ובנתים אני מתכוננת לנסיעת נופש לאילת ... תודה על העצות אכן מעודד

hyie

New member
עידוד

שלום לך, ההרגשה שלך בדיוק עברה עלי כאשר עזבתי מקום עבודה מרצון. אחרי שלושה שבועות-חודש (גם ביום ראשון) פתאום התחילו הרהורי חרטה ומחשבות כמו שאת מתארת. אני התמודדתי עם זה פשוט ע"י דמיון המצבים שהשניאו עלי את העבודה ושאלתי את עצמי האם הייתי רוצה לחוות אותם שוב. תאמיני לי שזה עבד והמחשבות המחלישות והמערערות את הביטחון עזבו אותי. הדרך למצוא עבודה טובה היא ארוכה ויכולה להיות מתישה ומפרכת- אני עוד לא מצאתי אבל אני בטוחה שאמצא משהו שמתאים לי ואם תאמיני בעצמך גם את תמצאי.

WinWin1

New member
השארי חזקה ומאושרת

אני כ"כ מזדהה עם מה שכתבת! גם אני הגעתי בעבר למצב דומה, לא אהבתי את מה שעשיתי ולא את מי שעשיתי זאת איתם... אני לא חיכיתי שיפטרו אותי, פשוט קמתי והלכתי! לאחר מכן כמובן הגיעו החששות כפי שסיפרת עליהן. הסוף הטוב הוא, שבסוף מצאתי לי את מקומי ואני עושה את מה שאני אוהב בלי פשרות ודין וחשבון לאחרים. אני מאושר ושמח שמצאתי את דרכי. אין לי ספק כי גם את תמצאי את דרכך ומהר מכפי שאת חושבת כל עוד תהיי עם ראש פתוח ותודעת שפע (האנרגיות הטובות עליהם דיברת). העצה הכי טובה שאני יכול להציע לך, זה לא להביט אחורנית. צאי מהבית ואל תתעסקי עם מה שלא עובד ולא טוב. תחשבי מה כן עובד ומה צריך לעשות כדי שזה יקרה! את מוזמנת להציץ באתר האינטרנט שלי: http://www.winwin-intl.com מקווה שעזרתי קצת... המון בהצלחה!!

למעלה