פוטרתי ...
\

• פותח הנושא nonaa
  • פורסם בתאריך

nonaa

New member
פוטרתי ... ../images/Emo7.gif \ ../images/Emo4.gif

שבוע קשה עבר על כוחותינו ... עזבנו דירה שכורה וכיוון שהבית שקנינו עדיין בשיפוצים - עברנו בינתיים להורים. ביום האריזות הגעתי לעבודה לסגירת פרטים לגבי זמן החזרה מחופשת לידה ואז התבשרתי שאני מפוטרת. אמנם הם נותנים כל מה שנדרש (כנראה) לפי החוק ויש לכך גם יתרונות לא מעטים (זמן להיות עם נגה , זמן לעשות חושבים לגבי העתיד ועוד) אך ההרגשה לא נעימה ... מה שבעיקר מעצבן הוא שהפיטורים הם בעיקר על סמך תפקוד בזמן הריון. אני שמחה מאוד מהאפשרות להמשיך להיות עם נגה כמה חודשים תוך כדי קבלת שכר אך חוששת שהאי ודאות והתחושות הלא טובות יגרמו לי להיות עצבנית ... נראה לי שזו פעם ראשונה שאני מקטרת בפורום (ותודו שגם בהחלט יש לי על מה) אבל אני מקווה שזה קצת יעודד אותי ...

MASHY BOSTON

New member
אכן מבאס ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

ואפילו מעצבן. אבל לכל דבר יש את היתרונות שלו. תחשבי על זה שתוכלי להיות יותר עם נוגה. ואולי זה בסוף יצא לטובה ותמצאי בזמן הזה עבודה אחרת. טובה יותר.

משוש30

New member
איזה בעסה ../images/Emo4.gif

בטוחה שזה חוקי? כדאי לבדוק. בכל מקרה כדאי באמת להתרכז בצדדים החיוביים של זה

lulyK

New member
אני מעדיפה "באסה"

אבל נראה לי שכמו כל מילה שהיא לא בעברית - את יכולה לבחור

galiaS

New member
בעסה

למרות שאני חייבת לציין שאני משתמשת ב"באסה".

אפרת12

New member
שמעתי אומרים שכל ילד מביא

את המזל שלו. יש יתרון עצום באפשרות להיות עם נגה (שם מהמם לטעמי) עוד כמה זמן, ולעשות חושבים לגבי העתיד. תחושת אי הנעימות על הסיבה בודאי תשכך עם הזמן. הכי חשוב שזה לא ישפיע על ההערכה העצמית שלך. ויהיה לך גם זמן לטפל במעבר הדירה. יתרון עצום

sipor

New member
וואו.. זה הכי מגעיל בעיני..

לפטר משהי אחרי חופשת לידה, זה בעיני הדבר הכי קשה, ולמה? לא שאין הרבה עבודות זה בעיה אחרת, זה שזאת תקופה קשה של הסתגלות ושל משברים והורמונים וכו.. והחזרה לעבודה אמורה להחזיר למסגרת מסויימת.. בכל מקרה... כפי שהבנת אני חושבת שהם מגעילים אבל מאידך אני מאמינה מאוד גדולה שכל דבר נעשה בסוף לטובה, וזה אומר עכשיו יהיה לך זמן איכות עם נגה למספר חודשים ואני מקווה מאוד שבמקביל תעשי את כל המאמצים למצוא עבודה ואני בטוחה שהמזל יאיר פנים ותשמחי שזה קרה כי זאת תהיה עבודה הרבה יותר כיפית מעניינת ונעימה לעבודה. ואני מצידי מוסיפה - שיתביישו להם והלוואי שיעשו כך לנשים שלהם בבית שהם כל כך שוכחים שהם עושים מעשים כאלה. תהי חזקה, תסתכלי על חצי הכוס המלאה.. כי במקרה שלך היא הרבה יותר מחצי כוס.

אויש ../images/Emo4.gif

כמה מגעיל מצידם! אבל אני חייבת לומר לך, שמכאלו דברים קורים שינויים לטובה, ותמצאי מקום עבודה הרבה יותר טוב, ובינתיים תוכלי להיות עם נגה ולהנות ממנה.

ציף שלי

New member
מצטרפת למה שנאמר ומוסיפה...

סוף הוא תמיד התחלה...
ובהחלט זמן איכות עם נגה, זמן איכות עם עצמך והתארגנות לגבי העתיד הם דברים חשובים - נצלי את הזמן הזה

ילדונט

New member
ציף,

קיבלתי את המסר ועניתי עליו, אבל התפוז עושה בעיות, אז תגידי אם לא קיבלת את התשובה.

ילדונט

New member
באמת יש לך על מה לקטר

בתכלס - הם פיטרו אותך בזמן חופשת לידה, ובגלל הריון ולידה, וזה לא חוקי. זה רק לידיעתך, אם תרצי לעשות עם זה משהו. אבל, כמו שאמרת, זה זמן מצוין לעשות חושבים, זמן להתחלה חדשה, וזמן עם נגה. אני בטוחה שזה לא קל (אני בחופשת הלידה נפגעתי מהמעסיקים שלי מהרבה פחות), אבל עם הזמן בטח היתרונות יעלו על החסרונות.

../images/Emo24.gifלא נעים,

אבל גם לא נורא,הייתי מאוד רוצה להשאר קצת עם להב בבית... (אופציה שאולי תיפתח,כי מקום העבודה שלי בספק...)

nubi

New member
../images/Emo24.gifאם זה על סמך

תפקוד בהריון, ואם חשובה לך העבודה הזו-אולי תתבעי אותם? יש לך סיכוי?

Tal223

New member
קרה גם לי אחרי הלידה הקודמת

ומבחינתי זה היה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!!! עבדתי במקום עבודה שממש שנאתי (אחד הבנקים הגדולים) וממש סבלתי שם, אבל חשבתי שאני חייבת את העבודה הזו ואין ברירה ולכן "משכתי" במשך כמעט שנתיים. הייתי אמורה לקבל שם קביעות אחרי שנתיים מלאות, והלידה היתה צפויה שבועיים אחרי קבלת הקביעות. אבל יצא שהייתי בשמירת הריון חודשיים וילדתי חודש וחצי לפני הזמן, כך שלא השלמתי את תקופת הנסיון לקבלת הקביעות והם ניצלו את זה כדי לפטר אותי. היום ברור לי שזה היה לא חוקי (כי בתכלס פיטרו אותי בגלל שמירת הריון) אבל אז רק שמחתי לקחת את המשכורת לחודש הודעה מראש ואת הפיצויים, ואח"כ עוד 6 חודשים דמי אבטלה. כך יצא לי להיות עם איתי בבית כמעט שנה עם משכורת, ובשנה הזו עשיתי חושבים על מה חשוב לי בחיים, ואיך אני רוצה לחיות את החיים שלי, והתובנות הביאו אותי למקומות מדהימים! עשיתי שינוי של 180 מעלות בחיים שלי והיום אני במקום הרבה הרבה יותר מאושר ושלם עם עצמי. אז אני ממליצה לך לראות בזה הזדמנות במקום אכזבה ולהנות מהזמן שלך בבית עם נגה (דרך אגב - שם מקסים, אנחנו התלבטנו בין השמות תמר ונגה ובסוף בחרנו בשם תמר).

קרניר

New member
אוי יקירתי,

לא נעים, אבל כפי שכתבת את יכולה להיות יותר עם נגה, ובעקבות פיטורים גם לחתום אבטלה... בכל מקרה כשתעברי את מוזמנת לבלות איתנו.

nonaa

New member
תודה על התגובות

יכול להיות שיש על מה לתבוע אבל זה לא לגמרי ודאי ואני לא בטוחה שיש לי את הכוחות בשביל זה. אני בהחלט שמחה על הזמן שזה יתן לי עם נגה והלואי שבהמשך אמצע עבודה נחמדה שגם תאפשר לי להיות הרבה בבית (וזה בהחלט זמן לעשות חושבים כי נראה לי שהסיכוי למצוא עבודה עם מעט שעות בתכנות הוא די קלוש ...) שוב תודה לכולן וחג שמח !

dorlim

New member
../images/Emo24.gif

זה באמת מבאס אבל כמו שאמרת יש לזה גם יתרונות מקווה שתמצאי עבודה חלופית שתהיה טובה פי כמה

למעלה