פויה, פיכסה, אוף

Seidman

New member
פויה, פיכסה, אוף

בשבועיים-שלושה האחרונים רמות האדרנלין היו גבוהות מאי פעם הרגשתי סוף סוף חי עכשיו אני פשוט מרגיש פויה ואיכסה צריך לנוח ולאגור שוב כוחות. שחרור לחץ.

תעשה מדיטציה.

באמת. שב במקום חשוך ובודד ותעשה מדיטציה. המדיטציה היא השחרור הטוב ביותר. אף אחד מאיתנו הוא לא הרובוט של אנרג'ייזר... כל אחד מאיתנו חייב לעצור מתישהו, לנוח ולאגור כוחות, כפי שאתה מתאר בהודעתך.

Seidman

New member
מדיטציה זה בעייתי בשבילי

כבר תקופה ארוכה אני שם לב לסימנים מתרימים על כך שאני מפתח היפראקטיביות (יותר נכון, כבר פיתחתי). זה מתבטא בחוסר יכולת לשבת במקום אחד יותר מידי זמן ובבעיה קשב בעיקר בזמן למידה. אני מרגיש צורך כל הזמן לנוע ואם לא אני פשוט משתגע:| והמצחיק שזה די עומד בסתירה למקום העבודה שלי ששם אני בד"כ עומד רוב שעות המשמרת ואני לא כל כך זז בזמן המשמרת, ולכן גם שם אני משתגע

Seidman

New member
כתבתי בהודעה הראשית מה רציתי../images/Emo13.gif

רק לשחרר לחץ יש שמשחררים לחץ בלדבר עם אנשים יש שמשחררים ע"י מדיטציה אני מעדיף בכתיבה (ויש עוד כמה דרכים)

האם יש הבדל

בעיניך בין לשחרר לחץ בכתיבה למחברת, למחשב או לבלוג - לבין לשחרר לחץ בפורום תמיכה?

Seidman

New member
נממ שאלה קשה

הלחץ בכל המקרים הוא אותו לחץ שנובע מכל מיני אירועים שמשפיעים עלי בזמן האחרון העניין שלי לשחרר אותו הוא צורך שחשוב לי לעשות כדי לא "להשאיר את הדברים בבטו". את זה למדתי בדרך הקשה כשלפני שנה וחצי עברתי התמוטטות עצבים ונשבעתי מאז שלא משנה מה אני לא אתן לעצמי לעצור את הכל בפנים כמו שאז עשיתי, זה נזקים מצטברים ועד היום אני משלם על הטעות הזאת. אני ממעיט לכתוב לעצמי במחברת משום שאני מעדיף כתיבה על מחשב וזו גם דרך בשבילי שבה אנשים שמכירים אותי יכולים לתמוך/לייעץ לי בלי שאצטרך להסביר להם כל הזמן את אותו הסיפור. הבעיה פשוט נמצאת מולם בבלוג או בפורום תמיכה. במקרה זה בבלוג אני ממעט לספר יותר מידי פרטים משום שיש יותר מידי אנשים שהייתי מעדיף שלא יקראו את הבלוג ובכלל זה את הבעיות שלי. בפורום תמיכה, ובמיוחד בפורום תמיכה שמיועד למנהלים, הרבה יותר קל לי לבטא את עצמי בגלל מספר האנשים המצומצם שנמצא כאן. אני יודע שאני יכול לסמוך כאן על אנשים בגלל היותם בתפקידי אחריות שלא כל אדם יכול להיות בעל אחריות בנוגע לכך, ולכן קל לי יותר להשתחרר. ובנוגע לכך שהתכוונת אם זה שכתבתי סתם שטויות כרגע בהודעה הראשית (אם הבנתי נכון), ובעצם יכולתי לעשות את זה גם בבלוג או במחברת, או במחשב, אני עדיין חושב שיותר חשוב לי לעשות את זה כאן ולו רק בגלל שאני יודע שאולי יש לי פה סתם אוזן קשבת. ואולי מה שכתבתי פה עד עכשיו זה סתם שטויות שלי של הבוקר

אתה עובד בתור שומר בארמון באקינגהם?

וברצינות... אני לא בטוח שהיפראקטיביות זאת תכונה חיובית. וגם אם היא כן בשבילך והיא מאפשרת לך להיות אנרגטי ו"חי", אני בטוח שהיא לא תכונה סטטית. אתה יכול לשנות אותה או להפחית את עוצמתה כך שאתה לא תתמוטט. אתה פשוט חייב להקדיש לעצמך קצת זמן. אם לא במדיטציה - אולי תמצא פעילות שאתה אוהב - ותקדיש לה חצי שעה ביום העמוס שלך...? תוכל ללכת על פעילות גופנית, פעילות במטבח, האזנה למוזיקה (לבד ובשקט) או סתם להתמכר לתוכנית טלוויזיה ("הלילה יענקל'ה לאן" - מומלצת). העיקר שתדע להרגיע את עצמך עם משהו שאתה אוהב...

למעלה