פוי,הקלה...

zigmond 69

New member
פוי,הקלה...

נוכחתי לדעת שיש פורום חנונים בתפוז,איזו הקלה! ןבכן,שלום לכולם... חדש פה,נעים מאוד-בר בלפר,בן 16 (וחצי!) אשכנזי לא כל כך לבנבן (לשעבר אילתי),חנון חצי מוכרז,חובב מד"ב ופנטזיה (ואפילו כותב בעצמי) הולך בקביעות לאייקון,ביגור,עולמות,וכו'... לעומת זאת,אני גרוע במת',אבל נעלה מוחית משאר בני כיתתי בנושאים יותר הומניים (היסטוריה,תנ"ך,ספרות) ובמיוחד במקצועות המורחבים שלי- פילוסופיה וביולוגיה... שאלות,הארות,וחתימות יחולקו אכ"ך. בכל מקרה,נעים מאוד להכיר את כולם,ומקווה להתקבל עם שלייקס מורם,סנדלי שורש,ומשקפיים על קצה האף,כמו ששלי תמיד.

ran412986

New member
ברוך הבא...

שלום וברכה לך. גם אני אוהב מקצועות הומאניים ושיהיה לך המון כיף להיות פה.

אף על פי שאתה מאילת...

ממש לא הגיוני הקטע של צבע העור, אתה לא מבלה את רוב זמנך בספריה?!
סתם... ברוך הבא
נתראה בעולמות? לאילו תחומים בפילוסופיה אתה מתחבר יותר?

פילוסופיה וביולוגיה ../images/Emo45.gif

יפה לך. רציתי גם, אבל לא פתחו פילוסופיה. וולקאם

zigmond 69

New member
*אהמ*אילתי לשעבר*אהמ

וזה מסביר את צבע העור הבלתי סביר. מה שכן,עיני אדומות רוב הזמן מהמחשב אם זה מנחם מישהו... פילו'- אני יותר מתחבר לפילוסופים ה-"חדשים" יותר ותורותיהם: תומס הובס,ג.ו.פ הייגל,ז'אן ז'אק רוסו,אבל גם זוכר את המקורות ובמיוחד את אריסטו כי גם הוא היה פילוסוף ביולוג.

מה יש לעשות עם פילוסופיה ?

הדבר היחיד שהגעתי אליו הוא בשביל שיהיה מי שילמד פילוסופיה.. אבל זה עדיין קצת מפגר
טוב נו, אם זה מעניין אנשים, זה טוב ברוכה הבאה

zigmond 69

New member
זה מפתח את המוח...../images/Emo122.gif

בין השאר,זה גם ידע כללי מצויין. אין כמו לזרוק איזה משפט ברוח קרטיזיאנית ברגע הנכון,ולהמם את כל הנוכחים בחדר בעומקו וחוכמתו,של המשפט ושל אומרו... LOL

יש דרכים אחרות לפתח את המוח

ואת רוב המשפטים האלו אני יכול לקרוא בעוגיות מזל

למעלה