בוקר טוב מבקשת את עזרתכן בעיצוב פולדר יום ירושלים (בדפוס) שחור לבן תודה ויום טוב
ר רותי לוי 2 Member 23/5/22 #1 בוקר טוב מבקשת את עזרתכן בעיצוב פולדר יום ירושלים (בדפוס) שחור לבן תודה ויום טוב
ח חני היצירתית 100 Well-known member מנהל 24/5/22 #2 נכתב ע"י רותי לוי 2: בוקר טוב מבקשת את עזרתכן בעיצוב פולדר יום ירושלים (בדפוס) שחור לבן תודה ויום טוב לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים פולדר יום ירושלים- חני היצירתית.jpg KB 295.5 · צפיות: 7 פולדר2 יום ירושלים- חני היצירתית.jpg KB 297 · צפיות: 7
נכתב ע"י רותי לוי 2: בוקר טוב מבקשת את עזרתכן בעיצוב פולדר יום ירושלים (בדפוס) שחור לבן תודה ויום טוב לחץ כדי להרחיב...
ר רותי לוי 2 Member 24/5/22 #3 חני היקרה תודה לך על העזרה הרבה שאני מקבלת ממך על יצירות מדהימות ומיוחדות מודהלך מאוד
ר רותי לוי 2 Member 24/5/22 #4 חני יקרה אפשר שפולדרים יהיו פתוחים אני מעוניינת להכניס גם למצגת תודה רבה על העזרה והנתינה האין סופית ויום קסום
חני יקרה אפשר שפולדרים יהיו פתוחים אני מעוניינת להכניס גם למצגת תודה רבה על העזרה והנתינה האין סופית ויום קסום
ר רותי לוי 2 Member 24/5/22 #5 חנית יקרה אפשר בבקשה בנוסף רק את המסגרת אנחנו מעוניינים להדפיס על בריבטול ללוח קיר
ח חני היצירתית 100 Well-known member מנהל 24/5/22 #6 נכתב ע"י רותי לוי 2: חנית יקרה אפשר בבקשה בנוסף רק את המסגרת אנחנו מעוניינים להדפיס על בריבטול ללוח קיר לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים ירושלים 2022.ppt 1.6 MB · צפיות: 4
נכתב ע"י רותי לוי 2: חנית יקרה אפשר בבקשה בנוסף רק את המסגרת אנחנו מעוניינים להדפיס על בריבטול ללוח קיר לחץ כדי להרחיב...
ח חני היצירתית 100 Well-known member מנהל 25/5/22 #8 נכתב ע"י רותי לוי 2: חני יקרה מודה לך מאוד לחץ כדי להרחיב... בשמחה