פולטילט אתר רמאי נקודה

klapim

New member
פולטילט אתר רמאי נקודה

אין לי הוכחות לכך אבל יותר מדי צרופי מקרים שאני מפסיד בהם נותנים לי לחשוב האתר מרמה

2המרפא

New member
חחח אתם לא מתעייפים אה?

מה קרה שיחקת מיליוני ידיים שיש לך הוכחות מתמטיות לזה? שכחת אולי את כל הפעמים שהחזקת עם היד הטובה או ששברת כשהיית מאחורה?

klapim

New member
לא צריך לשחק מליונ ידיים

יותר מדי משחקים שבהם אני מפסיד עם יד טובה או היריב מקבל קלף מנצח אחרון

klapim

New member
ככל אני משחק יותר

דעתי נחרצת אתר פול טילט אתר שקרן נקודה

AJKHoosier2

New member
אתה פשוט שחקן גרוע

אתה, וכל מי שטוען שפולטילט או סטארס מכורים. אם אתה חושב שהדברים האלה לא יקרו לך באתרים אחרים, אתה חי בסרט. באינטרנט אתה רואה כמות גדולה יותר של ידיים בזמן קצר, וברור שתחווה יותר באד ביטס מאשר במציאות. מעניין אותי אם אתה זוכר גם את הפעמים שהידיים שלך החזיקו מעמד, או שניצחת את עם היד הפחות טובה, אבל בטח זה לא קרה בחיים, כי האתר סימן אותך והכל מכור. אני ועוד הרבה שחקנים אחרים ששיחקו מאות אלפי ידיים באתר, חווינו באד ביטס לא פחות ממך(בלשון המעטה), ואני לא מדבר על ידיים של 25-30 אחוז אני מדבר על ידיים של פחות מ2 אחוז שניצחו, 30 אחוז זה לא באד ביט, אין מה לעשות, יש במשחק הזה אלמנט של מזל, לפעמים הוא יהיה לטובתך ולפעמים לרעתך, אין בעיה לפרוק תסכול וגם לי יש ימים שבא לי להקיא מהדברים האלה, אבל בין זה לבין לבכות שהאתר מכור הדרך ארוכה. עצה שלי אליך, תחליף מקצוע, זה לא בשבילך, אני בטוח שיש דברים שאתה יותר מתאים אליהם.

raphaelgav

New member
יופי של פוסט!

אנשים חייבים להבין שבסוף ( לאורך זמן רב, לא ערב אחד, שניים או חודש) הסטטיסטיקה מתאזנת ואז באמת רואים מי עושה כסף ומי מפסיד כסף. הרוב מפסידים. המעט שעושים כסף הם השחקנים הטובים. לא סתם אותם אנשים מגיעים פעם אחר פעם למקומות טובים בטורנירים או גורפים $$$ בקאש....זה לא רק מזל. המזל הוא אלמנט מינורי בפוקר אם משחקים לאורך זמן, ומאוד משמעותי לערב או סשן כזה או אחד....

2המרפא

New member
היה לפני כמה זמן דיון על הנושא מציע

שתקרא. אני אגיד לך מניסיון אישי שרוב הסיכויים ששיחקתי הרבה יותר ידיים ממך שהאתר בסדר וסטטיסטיקה מתאזנת. היו תקופות שרצתי נורא כל כך ואכלתי שבירות וסטאפים כאלה שבסיוטים שלך לא חלמת עליהם אבל אני עדיין בטוח שהאתר כשר, אני גם שברתי מספיק פעם וגם חוויתי תקופות שרצתי כמו אלוהים אז הכל מתאזן.

klapim

New member
תשמע מנהל מטומטם

לא עושה עלי שום רושם שאתה מנהל פורום וצבוע בכחול אם רק היית רואה סט של שעתיים אחרונים שלי באתר היית סותם תפה דברים בלתי נתנים להאמין אני מפסיד קופות בטוחות ולא מנצח עם קלפים גבוהים וזה לא קרה לי פעם או פעמיים בשעתיים האחרונות זה קרה לי לפחות 22 פעמים ככ הרבה פעמים זה אומר דרשני

2המרפא

New member
וואלה באמת? אתה רוצה להפתיע אותי?

מה דעתך על היד הבאה: אני פוקט 8 משחק ראש בראש עושה רייז סטנדרטי, מקבל 3בט, משווה. פלופ 88K, הבנאדם ממשיך בהימור, אני עושה רי רייז, הוא דוחף אני משווה הוא פותח AK אתה רוצה לנחש מה בא טרן ריבר? עוד דוגמה משחק rush 10\25 סנט יושב עם 40 דולר. אסים בביג בליינד. הבאטן עושה רייז ל90 סנט אני חוזר עליו ב3 דולר הוא משווה. פלופ AQ3 ריינבו אני נותן 4 דולר פתאום הבנאדם דוחף 37$ אני משווה הוא פותח KQ טרן Q ריבר Q. מה אני אמור להגיד? הכל מכור? פול טילט זה אתר מכור? איך הגיוני שלבנאדם יש סיכוי יותר גבוה לזכות בלוטו מאשר לקחת את היד? אז וואלה חמוד זה קורה. לא מתאים לך הואריאנס אל תשחק פוקר. דרך אגב בגלל ששיחקתי מאות אלפי ידיים אני יכול להמשיך לתת לך דוגמאות לבאד ביטים וסטאפים שאתה לא חלמת עליהם בחיים שלך אני פשוט אמנע

thecrater

New member
הפסדת עם רביעיה?

הצלחת בכלל ללכת לישון אחר כך?! הכי מצחיק שזה קרה לך בפלופ של K88. פעמיים קיבלתי KK מול K8 בפלופ כזה אז אני דווקא זוכר אותו לחיוב. אבל לפגוע ברביעיה על הפלופ ולהפסיד? זה פשוט נורא

thecrater

New member
כל הכבוד לך

אני תמיד אוהב להיזכר בבד ביטס של הגדולים כדי לא להרגיש רע מדי (בהנחה שאחרי ניתוח אני מגיע למסקנה שביצעתי את המהלך הנכון).

2המרפא

New member
ועוד משהו חמוד תרגיע את הדיבור

לא כיניתי אותך בשמות ולא דיברתי אליך בלי כבוד. אני לא אקבל העלבות וירידות לגבי אף בפורום וגם לא עליי. זאת אזהרה ראשונה. אזהרה שנייה תהיה חסימה.

Harleydude

New member
לפני כשבוע וחצי

רצתי 12 באי אינים מתחת לEV ביומיים. ודווקא בסטארס. shit happens.

shaywh

New member
האמת שבלואו סטייקס יש הרבה ביטים בריבר

וזה לא במקרה. יש כמות יפה יחסית של אנשים שמשלמים מחירים לא הגיוניים כדי לפגוע בקלפים שישלימו להם את היד. אם הם לא פוגעים הם יתקפלו ואז אתם פשוט מתבאסים שהיד שלכם לא קבלה ערך מלא בלי לחשוד בכלל שרדפו אחרי האסים שלכם רק עם גאט-שוט.

2המרפא

New member
סבבה אבל אתה מסכים איתי שעם כל הביטים

בריבר בגלל כל הרודפים למיניהם זה מתאזן? אתה זוכר את זה כי אתה אכלת את זה ואתה לא מבין איך מישהו כל כך מטומטם לרדוף אחרי גאט שוט בכזה מחיר. אני אומר את זה בתור מישהו מופסד בקאש בתקופה האחרונה הרבה בגלל הביטים האלה והרבה בגלל שאני שיחקתי הרבה מעל הרול שלי. אם היה לי את הרול המתאים אני מניח שהשבירות האלה לא היו מזיזות לי כל כך ולכן אני נמנע מקאש. הביטים לבסוף מתאזנים ככה זה. אני אגב היד שאני מפסיד איתה הכי הרבה זה אסים אז מה אני אגיד?

למעלה