פולט מהאף במיוחד בלילות, גורם לו לעצבנות יתר,

אתי 179

New member
פולט מהאף במיוחד בלילות, גורם לו לעצבנות יתר,

שלום רב, בני בן חודשיים בקרוב, וכמע כחודש שהוא סובל מאוד מפליטות הן מהפה והן מהאף, הייתי אצל רופא ילדים, שאמר שיכול להיות שזה רפלוקס. והייתי גם אצל רופא א.א.ג וגם הוא אמר את אותו הדבר, שניהם לא בדקו אותו כלל, פשוט אמרו לי לעשות מספר דברים, כמו: להגביה את המיטה למצב שיפוע בראש, לדאוג שיעשה גרפס אחרי כל ארוחה, לחכות 20 דקות עד שאני מכניסה למיטה, לא לערבב בסוגים של תמ"ל, ושוב אני מדגישה בכלל בלי לבדוק. עשיתי כל מה שנאמר לי, הוא עדין ממשיך לפלוט, והגרוע ביותר זה מהאף, כי אז הוא נכנס ללחץ, ובוכה בכה היסטרי במיוחד, וזה בדרך כלל בלילות, שזה מאוד מלחיץ אותי ולדעתי גם אותו. מאחר והוא עולה במשקל יפה סך הכל, הרופא לא המליץ שהוסיף את החומר לאוכל שלו, כי זה מאוד משמין. מה עלי לעשות? לא כדאי שאקבע תור אצל גסטרו, שיבדוק יותר לעומק את הכיבה, או מה שצריך לבדוק? הוא ממש סובל. גם כשאני מעלה אותו לגרפס אחרי שאכל, הוא מאוד עצבני, ולא מצליח להירגע זמן רב. עוד משהו ששכחתי, הוא נוחר רבות מהאף גם כשלא ישן, וחשבתי בתחילה שזה נזלת, אבל לדעתי זה האוכל שעולה לו למעלה, וזה גם מפריע לו מאוד לנשום, וגם סימן לבאות, שבקרוב יפלט לו מהאף או מהפה. מה לעשות??? סליחה על האורך.

למעלה