פוליגוניה

RaNNdomal

New member
פוליגוניה

אני די חדש בתחום ה-3D אבל לאחרונה שמתי לב לתופעות מסוימות ולא מובנות, או סימפטומים בלשון הרפואה, שמאוד מטרידים אותי. 1. זה התחיל בקטן והפך למכה של ממש- בעת גלישה באינטרנט, פתאום ללא הודעה מוקדמת, אני לוחץ על ALT+כפתור ימני בעכבר, ומזיז אותו ימינה בתנועות חדות ועצבניות, בכדי לנסות להתקרב לטקסט או תמונה. זה קורה אגב גם על הדסקטופ, כשאני רוצה לראות את האייקונים יותר גדולים. 2. אני פתאום תופס את עצמי בוהה באנשים, וממש רואה איך משכו להם בצורה מוגזמת מידי את ה-"וורטקסים" של האף, או הסנטר, וגם תוהה לעצמי למה לא השתמשו לעזאזל ב- "INSTANCE DUPLICATE" כשבנו להם את הפנים. 3.עדיין בנושא אנשים- אני מסתכל על רגליים וידיים אצל אנשים לידי, ועוצר את עצמי מלתת להם איזו מחמאה מטופשת על שלמות ה-KINEMATICS. השלד, ה-IK HANDLES ,השרירים... הם אפילו לא מודעים לזה! 4. וזה כבר ממש מפחיד- שמתי לב לאחרונה שכשאני כבר מצליח להירדם, ולנוח מכל ה"ראיה המחודשת שלי", אפילו אז, כשאני חולם חלומות עמוקים,הם תמיד מופיעים כשמאחוריהם יש "GRID" !!!! פשוט אין לאן לברוח. רבים עוד הסימפטומים מכדי להזכיר את כולם, פשוט רציתי לשאול אם יש פה עוד אנשים שהתופעה מוכרת להם, והצליחו להתגבר עליה, או לשלב את הבעיה בחיים הנורמלים. כי בינתיים אני טובע בים של פוליגונים.

../images/Emo6.gif גם לי זה קרה...

אבל עכשיו ברצינות, ככל שתתרגל יותר לשיטות העבודה ולכלים, ההרהורים האלה יעברו לך לחלק האחורי של המוח ויעסיקו אותך פחות ביום יום. כמובן שעכשיו כשאני מתחיל להתנסות ב-Character animation, אני מנתח כל תנועה אנושית שאני רואה לרמת הקיי פריים...

RaNNdomal

New member
זה היה לפני כמה שנים

זה כמו שהיה פעם עם הטטריס. כל פעם שעצמתי עיניים ראיתי בלוקים נופלים. כן אני בטוח שזה יעבור. :)

Human Vision

New member
זה לא יעבור !!!

חבל לך על הזמן .... אין תרופה לזה . זה נמצא בכל מקום ... בדיוק כמו המטריקס . לא נורא ... אתה תתרגל לזה .

s h o o s i

New member
זה קורה אולי כי

אתה חדש בעסק ומתלהב מעצמך שאתה אנימטור תלת גם לי זה קרה :)

למעלה