פוליטיקאים,ביבי ואי מוסר המפלגות

dann

New member
פוליטיקאים,ביבי ואי מוסר המפלגות

ביבי למד פעם נוספת...שסימפטיה לחוד,ואינטרסים פוליטיים לחוד. ביבי זכה לזמן קצר בלבד לתהילה וחיבה. אך עד מהרה הוכיחו לו אנשי ש``ס,שבפוליטיקה כמו בפוליטיקה, כאשר תיצור איום אלקטורלי על הצד השני,לא תעזור לך הסימפטייה ולא כלום. יהפכו אותך עד מהרה למצורע ולשקרן ולמפר הסכמים. ...וש``ס אינם יוצאי דופן בנוף הפוליטי שלנו. גם מפלגות אחרות הספיקו כבר לנגח את ביבי, ולעשות בו מטרה לחיציהם. ..הכל עוד היה יכול לעמוד במבחן ההגיון,אלמלא העם היה הקורבן לתככים הפוליטיים. אך הפוליטיקאים ממשיכים בדרכם הלא מכובדת, ותמיד תמיד יתנו העדפה לאינטרס האישי שלהם, לעומת האינטרס הממלכתי. ...ופה הפרדוקס,אנחנו העם- בוחרים בפוליטיקאים כדי לשרת אותנו ואת המדינה, אך הם לצערינו,גורמים במעשיהם-לעיתים רבות מידי- לפגיעה ביעוד אשר לשמו נבחרו. ....ולכן מה הפלא שתדמית הפוליטיקאים כל כך ירודה בעיני העם??? דן

אלוני.

New member
אכן

אנחנו העם כלשונך, גם בחרנו (מי שבחר) את בנימין נתניהו כחבר כנסת. נתניהו בחר לא להיות שליח ציבור בכנסת ישראל.

dann

New member
גם אני לא מחסידי ביבי

הבאתי אותו כדוגמא אקטואלית למוסר הכפול של חברי הכנסת. אמנם אני מעדיף את דרכו של הליכוד,אבל גם הם רחוקים מלהיות צדיקים ונאמנים לשליחות האמיתית- שבשמה הגיעו לכנסת. לצערי הנגע הזה של מוסר ירוד,נוגע לכל המפלגות,וגם לליכוד. דן

amor

New member
אתה מקלקל לאלוני

כאשר אתה משווה את כל הפוליטיקאים . לאלוני חשוב מאוד ולא משנה באיזה נושא להשחיל בקורת - לא תמיד צודקת - על ביבי. כמו שאמרו חכמינו `` האהבה מקלקלת את השורה `` .

אלוני.

New member
amor amor

משורה ישחרר רק המוות... בכל מקרה, אני מניח שבין הדברים שכתבתי כאן (כמה אלפי הודעות) תמצא מספר לא מבוטל המכירות ביכולות של ביבי. יש לו בעיניי מגרעות הגדולות מהיכולות שלו, ויש לו בעיניי יכולות גדולות אז אתה יכול להניח מה דעתי על המגרעות שלו.

amor

New member
מה קורה לך

היום שאתה עוסק בדימויים של מוות ואלמנות? אני צריך להסיק מכך משהו? אני מקווה שהכל בסדר אצלך , בע``ה ( תראה כמה שס יכולים להשפיע)

למעלה