פוליטיקה בגרוש-זלץ

פוליטיקה בגרוש-זלץ

תגובה למאמר זלץ-פוליטיקה בגרוש איך אתה ישן בלילה עיתונאי קטן שלי ואיך אתה נרדם לאחר שפיכת הדם אוי לה לאותה שנאה המעוורת את עינך , עיתונאי קטן שלי, עד כי לחטוא לעט אינך מפחד באמת, עיתונאי קטן שלי. אובייקטיביות היא מילת המפתח,אותו איבדת עת כתבת כסומא. לא הפלגתי ואף לא גלשתי גם לא הצטרפתי למרכבות הקדוש (גבי)שכבודו במקומו מונח ואותי אי משם הרחק תמצא. ואתה עיתונאי קטן תכול עיניים שלי,לא אבוש ולא אכחד לשלח לעברך אצבעי המורה, נוזפת ומזהירה כי מחירה של הדיבה כואב בכיס ובקיבה, כמו גם עשיית שקר במצח נחושה. אף לא אחד ולבטח לא אתה עיתונאי קטן שלי, יכולים להאשימני בבגידה ונטישת אבי אטיאס והמחנה אליו אנוכי משויכת ומוצהרת. חטאי ופשעי עיתונאי קטן שכמותך, בו הנך יכול להצביע ולהאשימני, הוא התלבטותי בהגשת התפטרותי ממועצת סניף הליכוד וזאת על שום,עיתונאי קטן שלי, שיש דברים בפוליטיקה שעדיין נשגבים מבינתי. חטאי השני במניין , לעובדי העירייה ולך עיתונאי קטן שלי, הנו רצוני הכנה והאמיתי לחזור לעבודה ולעשייה במחיר החזר כספי הפנסיה ובשכר שלא יעלה באגורה שחוקה מהשכר אותו אנוכי מקבלת גם ביושבי בבתי. אני דרורה רחמים, אשת עשייה, רצון ואהבה לעובדי העירייה, דוחה בשאת נפש ובבוז את מאמרך אם אפשר לקרוא לו כך ולו רק מהטעם שחסר בו איזון, הנדרש מכל עיתונאי המכבד עצמו ובטח משכמותך, עיתונאי קטן שלי. למרות הכל אחתום, ב ב ר כ ה, רחמים דרורה

למעלה