פוליטיקה בפורום

ש ק 1

New member
פוליטיקה בפורום

כאשר נכנסתי לפורום סברתי כי אנו באים לדון בנושאים שונים ומגוונים הקשורים לחיינו היום יומים וגם לחיי הרוח משום מה אני נמצא בהרגשה שהפורום עסוק כל הזמן בביקורת על עיריית רעננה יהעומד בראשה ומאחרי אנשים מסוימים עומדים כוחות נוספים אשר החלו את מערכת הבחירות לראשות העיר.אינני חף מפוליטיקה ואלו מיכם המכירים את שמי המלא יודעים כי אני נמצא כולי בפוליטיקה המקומית אך למרות זאת לא ניסיתי ואף הישתדלתי שלא להכניס את דעותי הפוליטיות לפורום. לכן היה קשה לי שלא להגיב לדבריה של מיכל 101 כמו שהגבתי ואני מתנצל בפני חברי הפורום על ההתפרצות

אנחנו נתגבר, ש ק 1

בסה"כ, ניסיוננו מלמד שכמות אלו שאכפת להם מה קורה בעיר ונדבקים ב"וירוס הפוזיטיבי" שאני מנסה לפזר כאן, רק הולכת וגדלה עם הזמן

ATAF151

New member
פוליטיקה מותרת

מותר לדבר בפורום גם על פוליטיקה עירונית. שנית, לצערי מיכל נסחפה לכל מיני נושאים משונים. הנושא העיקרי הוא שהעיריה רוצה להנפיק כרטיס תושב תמורת תשלום, למרות שבתעודת הזהות מופיעה כבר הכתובת וכבר שנים אנחנו מקבלים כניסה חינם לפארק ולחניון המשביר לפי התעודה הזו. והעניין שאף אחד לא יהנה מהתשלום כי הוא ילך לאדמיניסטרציה והפרסום סביב הכרטיס ולא לאיזה פעילות עירונית חיובית.

lul5

New member
רצוי שבפורום ישמעו מגוון קולות ודעות

כמובן שלא כל הדעות צריכות להתישב בפירגון לראש העיר שכן מבחינתי אין לי הרבה מה לפרגן להפך והייתי שמח שמישהו אחר יותר עממי ואמין יהיה ראש העיר לדעתי חופרי מונע מאיטרסים וכל מה שהוא עושה מכוון למטרה זו השבוע קיבלנו את נתוני התלמידים של בי"ס מגד ממיכל הירש נגרי מנהלת החינוך בעיר ובכן במגד לומדים היום 297 תלמידים של החינוך הממלכתי החילוני ו249 תלמידים של החינוך של תל"י בזיו לומדים 390תלמידים מיתוכם 35 תלמידים מאזור 2005 בשורה התחתונה עולה שיותר מ650 תלמידים של החינוך הממלכתי חילוני של מרכז העיר יצתופפו במבנה הקטן והישן ללא מקלט תקני ומתקני ספורט של מגד(כ4 דונם) ו249 תלמידים של החינוך של תל"י ילמדו במבנה הגדול והמצוייד של בי"ס זיו(כ10 דונם כולל אולם ספורט נפרד) לאור הנתונים נראה שיש לחופרי לכאורה אינטרס סמוי לקדם את החינוך של תל"י על חשבון החינוך הממלכתי החילוני שיק 1 אתה הרי איש חינוך כיצד הייתה מיעץ לנו ההורים להתמודד עם חוסר השיויון שאנחנו עומדים מולו? ובנוסף תקציב שיפוץ בתי הספר ברעננה נועד ברובו לשדרג מבחינה חיצונית את מבנה בי"ס מגד כדי שדחיסת התלמידים בשנת הלימודים הבאה תתקבל יפה וראש העיר יומר שהוא משקיע בחינוך הממלכתי ועוד יותר משתי מליון ישקיע לבניית אולם ספורט וארבע כיתות לימוד על שטח המשחקים הקטן גם כך של מגד כך שמהתקציב לא ישאר הרבה לבתי הספר האחרים וכמו שאמרתי חופרי משקיע רק היכן שיש לו אינטרס אישי לכאורה. סליחה שאני לא משתתף בשמחה ובאופוריה האופטימית של חלק ממשתתפי הפורום ,מבטיח להיות יותר אופטימי כשדברים טובים יקרו וכשההגינות והדאגה לכלל תשלוט

למעלה