מאחר שאני לא אוהד קבוצות בעולם, אלא רק נבחרות, כך שלא שיניתי את אהדתי.בעקבות המלחמה האחרונה וגילויי האנטישמיות בעולם, האם שיניתם את אהדתכם לקבוצות ולנבחרות?
אגב, אני מבסוט על מכבי חיפה שהעיפה את דיא סבע למרות היותו מלך השערים והשחקן הכי יקר שלהם וגם גרמה לכל הזרים להבין שאם לא יתאפסו על עצמם, גם הם יעופו ולא דובר על תמיכה בחמאס אלא מספיק על חוסר תמיכה בנו כמו האקט שלא רצו להחזיק את השלט של החזרת החטופים מפחד במדינתם כלפי משפחתם.מאחר שאני לא אוהד קבוצות בעולם, אלא רק נבחרות, כך שלא שיניתי את אהדתי.
מה שכן, חבל לי על נבחרת ישראל שאיבדו את משחקי הבית מול שוויץ ורומניה שייתכן שהיינו מצליחים לעלות אם המשחקים היו מתקיימים בארץ.
גם חבל לי על מכבי ת"א שמפסידה כסף רב על משחקים ללא קהל, איבדה את השחקן השישי הכ"כ חשוב שלה שקבוצות רעדו מפניו.
טעות חמורה שלא הבהירו להם את המשמעות.ב, אני מבסוט על מכבי חיפה שהעיפה את דיא סבע למרות היותו מלך השערים והשחקן הכי יקר שלהם וגם גרמה לכל הזרים להבין שאם לא יתאפסו על עצמם, גם הם יעופו ולא דובר על תמיכה בחמאס אלא מספיק על חוסר תמיכה בנו כמו האקט שלא רצו להחזיק את השלט של החזרת החטופים מפחד במדינתם כלפי משפחתם.
חשוב על שגיא יחזקאל וספורי . תראה איך דווקא המועדון שלהם נהג בשכל והוציא אותם ממשחק שהיה מפגן תמיכה נגד ישראל בהתאם להחלטת הממשלה שם. לדעתי כל עניין השלטים היה צריך לבוא מהיציע, מסביב אבל לא עם השחקנים ישירות. מאוד קל לבוא בטענות לזרים כשאתה חי בחברה שלך ומוגן - על אף הטרגדיה שחווינו. אין מה לבוא בטענות לזרים השומרים על נייטרליות על מנת שהם ומשפחותיהם יוכלו לחיות בקהילות שלהם. חלקם אמיצים ובוחרים בעצמם להיות מעורבים כמו חוזה רודריגז , אשתו של מיגל ואטור ומסתבר שגם סלים טועמה שכולנו כאוהדי מכבי תל אביב חיברנו עליו שירים כמחבל הוא הראשון שניצב בגלוי לתמוך בנו. מצד שני, אלי דסה, קפטן הנבחרת להזכירך, משחק בקבוצה שהיא הסימן לדיכוי , עם בעלים של ממשל פוטין התומך בחמאס. אבל שם - אף מילה.אגב, אני מבסוט על מכבי חיפה שהעיפה את דיא סבע למרות היותו מלך השערים והשחקן הכי יקר שלהם וגם גרמה לכל הזרים להבין שאם לא יתאפסו על עצמם, גם הם יעופו ולא דובר על תמיכה בחמאס אלא מספיק על חוסר תמיכה בנו כמו האקט שלא רצו להחזיק את השלט של החזרת החטופים מפחד במדינתם כלפי משפחתם.
כן, ברצלונה , ריאל וסלטיק OUT. באיירן מינכן INבעקבות המלחמה האחרונה וגילויי האנטישמיות בעולם, האם שיניתם את אהדתכם לקבוצות ולנבחרות?
אוהדי ליברפול הולכים אחר הכוכב שלהם. מי שכן הפתיעו ביתר תמיכה היו הקבוצות הגרמניות.ריאל מדריד ויובנטוס לא התייצבו לצד ישראל- אבל גם לא נגדה, כך שאין לי טענות אליהם (בניגוד לאוהדי ליברפול, לדוגמא).
איש זבלה:[URL unfurl="true"]https://www.ynet.co.il/sport/israelisoccer/article/ry7q00glst[/URL]
לוח המשחקים של ישראל בשלב הבתיםבעיטת חרם
נבחרת ישראל בכדורגל חוזרת לאולמפיאדה אחרי 48 שנה, אבל המארגנים חוששים שההגרלה הערב (21:00) תהפוך לאסון פוליטי בצל המלחמה בעזה • ריבוי המדינות המוסלמיות העשויות להשתתף, וביניהן עיראק, כווית ואינדונזיה, הוא מתכון לכאוס חסר פתרון • כשהתמונה תתבהר, הצרות רק יתחילו
הערה: לא הצלחתי למצוא קישור ישיר לכתבה, אז שמתי קישור כללי ומשם הולכים לעמוד 30.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.