פוליטיקה - ימין ושמאל :

פרויז1

New member
פוליטיקה - ימין ושמאל :

יהודית אילני, אחת מהפעילות הבולטות של מחאת הדיור בשדרות רוטשילד בתל אביב, הנה חברה במפלגת בל"ד (של המחבלים: בשארה, זועבי, מח'ול..), הצטרפה לרשימה עירונית מקומית בת"א שמהללת את הג'יהאד ופעילה בכמה ארגונים ממשפחת NIF - הקרן לישראל חדשה (הקרן החדשה לישראל). מה המשותף לעיתון של נוני מוזס, אנשי NIF, מפלגת בל"ד? לא, לא נכון. לא מחאת הדיור ולא הקמת מאהל לחסרי בית בת"א. המשותף זה - השנאה לבנימין נתניהו, לממשלת הימין ולזהותה היהודית של המדינה. נוני מוזס דאג להקדיש לאירוע השמאל הקיצוני את העמוד הראשי בגיליון השבת של "ידיעות אחרונות" ולהעביר את המחאה בשידור ישיר ב - Ynet. יוזמת המחאה, דפני ליף, אמנם אינה מוכרת לציבור, אך בתפקידה כעורכת וידאו, היא חתומה בין השאר על סרטון של NIF שהוכן במסגרת המסע להכשרת נישואין אזרחיים. והדובדבן שבקצפת (שלא להזכיר את אנשי מפלגת חד"ש ששורצים בשטח) הנה עוכרת ישראל ידועה בשם יהודית אילני, שהוצגה כאחת שהחליפה 10 דירות לאחרונה. וכיכבה בשידור הישיר. מה שנוני מוזס ואנשיו לא מספרים לנו זה, שהאישה הזו הנה חברת מפלגת בל"ד והם עוד אומרים שזה בכלל לא קשור אל פוליטיקה .

Davitak

New member
תודה על האינפורמציה

למרות שאני לא מחסידי נתניהו

כל ההפגנות זה הסתה של שמאל קיצוני

הפגנת מחוסרי הדיור הפגנת הרופאים הפגנת עובדי משק החלב הם כולם הסתה של השמאל הקיצוני שנועדו להפיל את ביבי מ-השילטון !!!!! תידע לך ש-את כל הצרות והאנטישימיות בעולם זה רק בגלל " השמאל הקיצוני " . אנשי השמאל הקיצוני - הם פי מיליון יותר גרועים מכל הערבים והם כמו גידול סרטני בתוך העם . הם יותר שונאים יהודים , והם הרבה יותר " בוגדים " מאשר הערבים ימח שימם . הם מסיתים נגדנו את כל העולם את המפגינים השמאלנים מעניין רק מה שקורה אצל צפון תל אביב - שאר הארץ לא מעניינת אותם . הם מפגינים בלילה - ואז בבוקר הם הולכים לחוף הים ומדברים בטלפונים יקרים
אני לא חסיד של נתניהו או של הליכוד

Davitak

New member
כולם מפגינים רק הפרסים שקטים

מה, כל כך טוב להם? שמעתי שיש מחאה על מחירי אולמות החתונות, זה קשור לפרסים. לא? ומה עם מחירי הנעליים בנווה שאנן, ומחירי הטקסטיל בשוק רומנו? הכל דבש כנראה.

פרויז1

New member
הפרסים הם עם מיוחד :

הם תורבתו לצנעה. לשתיקה. להוריד את הראש. עודדו את הפרסים להתבייש. זה וירוס שלא עוזב את העדה הנפלאה הזאת. שהפרסים יפגינו? אם יפגינו זה יהיה בטענה שהם מקבלים יותר ממה שמגיע להם! הנעה ממקורות החינוך הראשוניים ביותר.

אני בכלל אשכנזי

אז ככה שאני לא יודע מה המנהגים שלכם בעדה . אבל שמעתי שהייתה לכם ( ועדיין יש ) המון המון צניעות שבגללה אתם מצליחים בהרבה דברים . לפי דעתי האישית - מי שהרס את הנוער הישראלי זה כל ערוצי הכבלים + החוק למיסוד הזנות בארץ אלה 2 דברים שהביא לכאן השמאל והם הדברים העיקריים שהרסו את הנוער . לפני 20 שנה ואף יותר - הבנות החילוניות היו הרבה יותר צנועות מאשר היום . זוכר את התקופה ההיא בבירור

פרויז1

New member
גם אשתי אשכנזיה ואני הכי מרוצה בעיר !

קח כלה מבית פרסי שורשי ותראה !
כאילו שזה בשליטת הורים.. לפני הכל, פסי : תגדיר מה זה הרס הנוער. לדעתי, החוק למיסוד זנות - נכון. כי כך היצאנית או הזונה, נמצאת תחת פיקוח כלשהו, וזה רק ההתחלה. למה שצניעות טובה? לדעתי היא רעה מאוד, ואני חונכתי בתרבות של צניעות. זה רע מאוד. צניעות מתאימה לתרבות במחסור אמצעי קיום. כאן יש שפע! פסי! בוודאי שאני זוכר את התקופה ההיא! לדבר עם נערה, זה היה חוויה מרגשת! לראות סרט במוצ"ש, זה התחיל בתהליך חווייתי מדהים של בחירה מעל לוחות המודעות השכונתית, הדיונים, תהליך קבלת ההחלטה, וחוויית היציאה והחזרה בלילה, לעתי שעה וחצי ברגל לכל כיוון. אני מוכן לשלם הרבה כדי לחוות את זה שוב. פסי! העולם השתנה ואנחנו חייבים ללכת עם השינויים.

אני רוצה אישה ספרדייה

אישה ספרדייה יודעת לבשל אוכל טעים ! ולהיות גם חמה במיטה ! מתי שצריך . אצלנו אשכנזים זה מאוד עצוב שיש משפחה קטנה של 2 ילדים וכלב . אצלכם משפחות גדולות זה האושר הכי גדול . אני זוכר שלפני 20 שנה שלמדתי בבית ספר יסודי וגם בכלל הבנות לא נתנו לאף גבר לשכב איתם לפני שמיתחתנים . בשנת 1992 אחרי שהגיעו ערוצי הכבלים יחד עם העלייה הרוסית שהביאה איתה אנשי מאפיה של זנות וסרסרות כל הנוער התחיל להיתקלקל . בשנת 1992 שר התעשיה והמסחר השמאלני חוקק את החוק למיסוד הזנות בישראל לפני 1992 אני זוכר ש-כל הבנות היו צנועות ביותר וחוץ מ-נשיקות וחיבוקים לה היה שום דבר

פרויז1

New member
פסי יקירי ! לטעמי גלשת מעבר

לדברים. הפגנות הדיור, הסטודנטים הם סימפטום ישראלי לתהליך שעובר על המזרח התיכון ואשר המנוע של זה הוא הצעירים שרוצים חברה צודקת. שביתת הצרכנים נגד מחירי הקוטג, היתה תגובה אזרחית הולמת כנגד מדיניות הקפיטליזם שבארה לשלב את ישראל בחבר המדינות המתועשות המובילות. אלא שאצלנו הרימו קול כנגד עוצמת הקפיטליזם. הקפיטליזם הישראלי הפך לקפיטליזם חזירי בכך ששלך את החלשים ביותר אל פחי האשפה ואחר כך לבתי תמחוי. בהמשך, העצימו את הריכוזיות והעבירו את משאבי החברה מהפלורטריון אל טייקונים, תוך אובדן הרגישות החברתית, והתעלמות מהעובדה שבסופו של דבר, הכלכלה משרתת את החברה. העובדה שמחאת הצעירים בישראל - כמו ביתא ארצות המזרח התיכון - ואני מקווה שבקרוב גם באירן - מקיפה את כל הצעירים, מכל גוני הקשת הפוליטית מהווה הוכחת לאוניברסליות של המחאה הישראלית בנקודה זאת. לדעתי גם ביתר הנקודות. ערב טוב חבר !

אני מסכים שזה לא צריך להיות ככה

אבל מצד שני - אני לא רוצה כלכלה קומוניסטית סוציאליסטית שנישלטת על ידי מנהל דיקטטור שעושה בה ככל העולה על רוחו . לא הכל צריך להיות בידיי יידים פרטיות ( " הפרטה " ) , זה ברור שיש דברים שהם עדיין צריכים להיות מנוהלים בידי המדינה והממשלה

פרויז1

New member
כשההפרטה עוברת גבול מסויים,

לדעתי היא פשוט בלתי מוסרית! כי זה כבר מתחיל להעביר הון עודף מהציבור לטייקונים, וזה רע.

../images/Emo190.gif כל ההפגנות זה הסתה של שמאל קיצוני

אני לא חסיד של ביבי ושל הממשלה שלו . אבל מאחורי כל ההפגנות האלה יש יד מכוונת של אירגוני שמאל קיצוני שהם מתכננים להפיל את ביבי מ-השילטון . התקשורת הישראלית ( שמאלנית ) תומכת בכל ההפגנות . וכל הזמן יש דיווחים על ההפגנות בכל ערוצי הטלוויזיה וכל ערוצי הרדיו אגודת העיתונאים הארצית הגישה תביעה משפטית נגד מינויו של יוני בן מנחם - ( איש ימין דתי ) בטענה שהוא אינו מתאים לתפקיד ובעל זיקה פוליטית של ביבי נתניהו

פרויז1

New member
כל ההפגנות הן הסתה של הימין הקיצוני :

אני לא חסיד של אף פוליטיקאי - כולל ביבייהו, מולידו של הקפיטליזם החזירי ששלח את זקני היהודם אלי אשפתות ובתי התמחוי. אבל מאחורי כל ההפגנות האלה יש יד מכוונת של אירגוני ימין קיצוני שהם מתכננים להפיל את המדינה לידי הערבים. התקשורת הישראלית שהופרטה בהשפעתו של ביבייהו, משרתת את האינטרסים של הטייקונים - גזלני ההון הציבורי, זכויותיו הפוליטיות ציבוריות וערעור מטה לחמו של השדרה המרכזית שכבת הביניים. וזה לאחר שהשכבות החלשות יותר נשלחו אל הקרשים! אכן! התשקורת אשמה במצב המדינה. ואותה חוללה מדיניות הקפיטליזם החזירי. התביעה המשפטית תתברר ובית הדין יאמר את דברו.

IBP1

New member
אילולא יצא לי להיות בהפגנה.....

ולפגוש עמית למחנה צכ"ח (צעירי כהנא חי ) ,עת הייתי צעיר וטיפש .....העונה לשם ברוך מרזל !!! הייתי חותם שזו הפגנה של השמאל ...אבל אז ראיתי חרדים וערבים עומדים זה ליד זה ונושאים את אותם שלטים בגין הדיור הלא זול בתל אביב וצועקים למצלמות את אותם המילים.....אני לא חושב שצריך תואר מאוניברסיטה להסביר כי נמצא מכנה משותף הכואב לשני הצדדים וכשיש אינטרס לאומי לשני הצדדים כל המחלוקות מונחים ליום מלחמה אחר.... אני מסביר את הדברים בצורה כזאת... במשחק כדורגל בין בית"ר ירושלים לסכנין ,מגיעה בלונדינית עם חזה ענק ומחלקת תיקים למי שיעמוד בשורה מחוץ למגרש ליד משאית סמיטריילר ענקית שחוסמת את כל הרחוב .בזמן שהיא חוסמת את הכביש מגיע פקח ורוצה לדפוק לה דו"ח ומבקש מכולם למסור לו את המיליון בחזרה כי המדינה מחרימה את הכסף לעצמה כעדות לפשע שביצעה .... לפי דעתכם מה יקרה אחר כך : 1 . כולם בלי שום הסס רוצחים את הפקח המטומטם והלא מתחשב..... 2. כולם מסרבים לתת לפקח את הכסף חזרה וצועקים עליו למה להעניש בחורה צדיקה כמותה.... 3. הפליטים הסורים מפסיקים לערוק לטורקיה וחוצים את הגדר אל מגרש הכדורגל בישראל....לקבל גם מיליון.... 4. כל התשובות לסיפור ההזוי הזה נכונות !

IBP1

New member
אופס שכחתי להזכיר בתיקים יש מיליון דולר....

אני מעדיף את ביבי ולא ראש ממשלה שמאלני

אני מעדיף שיהיה ראש ממשלה חרא ימני ולא חס וחלילה ראש ממשלה קומוניסטי

bekN

New member
חברה זה פורום תרבות פרס

אתם רוצים לריב על פוליטיקה יש פוורמים לא מעטים בנושא. אם יש לכם משהו מרענן בנוגע לזירה הפוליטית האיראנית, בבקשה. תודה

למעלה