פוליטיקה של חללק עמוק 9

aerynsun

New member
פוליטיקה של חללק עמוק 9

הרקע שלי במסע בין כוכבים חלש. ראיתי פה ושם פרקים עם פטריק סטיוארט ואת הסידרה הישנה ראיתי המון פרקים. וכאן תם ונשלם הרקע שלי. ראיתי בינתיים שני פרקים ומאוד אהבתי אבל בגלל שאין תרגום אני מפספסת דברים . האם יש אתר בעברית לגזעים, הסטוריה של כל גזע, שמות הדמיות וכו'. תודה

Bajoran Priest

New member
הממ..

כעיקרון, יש את הארת הרשמי, www.startrek.com, שבו יש מידע על גזעים, דמויות, פרקים וכו'. יש אתר עוד יותר מפורט,http://memory-alpha.org שהוא אתר בסגנון ויקיפדיה שמוקדש אך ורק לסטאר-טרק (וכמובן, גם בויקיפדיה עצמה יש הרבה ערכים של סטאר-טרק, שניים מהם כתבתי בעצמי). העניין הוא שכל המידע הזה מכיל הרבה ספוילרים. אם אתה מעוניין לצפות בחלל עמוק תשע, הייתי מציע לך פשוט לעשות את זה מהפרק הראשון. את רוב המידע הרלוונטי כבר תקבל בצורה הזו. אם אתה ממש משקיען כמובן שאתה יכול לראות גם את "הדור הבא" לפני כן (שם לב שהעונה הראשונה של חלל עמוק מתחילה במקביל לעונה השישית של "הדור הבא") או לפחות את סרטים 6 ו- 7, שלפי דעתי נותנים רקע לא רע וחשוב לעולם של סטאר-טרק.

aerynsun

New member
אני אוהבת את הסידרה

עד כה מצפיה בשלושה פרקים. ועונה ראשונה ושניה מחכה לי במחשב בגלל שזה בא בלי תרגום אני מפספסת בדרך את השמות של הגזעיים והדמיות. פה ושם אני מאתרת אבל בכללי חבל לי. אני רוצה להנות עוד יותר, להכיר יותר את הסידרה. אבל אני לא אשקיע בלראות את הסידרה הקודמת "הדור הבא" אבל אולי אני כן ארצה לראות את הסרטים 6 ו7. אם תוכל לתת לי שמות מדויקים שלהם כדי שאני אוכל לבקש מהדודה, אני אודה. ודרך אגב אני בחורה
תודה רבה על התשובות!!!

Bajoran Priest

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

הסרט השישי נקרא Star Trek 6: The Undiscovered Country זהו הסרט האחרון עם הצוות המקורי של קירק. הסרט השביעי נקרא Star Trek: Generations בסרט הזה מועבר השרביט מהדור של קירק ל"דור הבא", של פיקארד (אם כי מבחינת סדר הזמנים הסרט מתרחש לאחר תום הסדרה "הדור הבא"). אגב, גם הסרט השמיני ממש טוב, גם הוא עם הצוות של הדור הבא. הוא נקרא Star Trek: First Contact וגם הוא נותן רקע על העולם של הסדרה, אבל קחי בחשבון שמבחינת האירועים הוא מתרחש קצת יותר עמוק לאחר שחלל עמוק תשע התחילה (בפועל זה לא ממש משנה, אין הרבה קשר, אבל יש ספוילר מסוים).

aerynsun

New member
תודה

ראיתי כבר תשעה פרקים ואני ממש נהנית. הפרקים קצת איטיים ומיושנים מבחינת תסריט אבל בכל זאת כיף לראות התפאורה יחסית לסידרה שיצרו אותה לפני 11 שנים (ככה אמרו כאן נדמה לי) ממש נשארה רלוונטית ומודרנית. אני כבר נכנסתי לענינים עם הדמויות והתהליכים הפנימיים בין הדמויות אז אני אשקול אם לראות את הסרטים. בכל אופן תודה רבה :)

EBow

New member
קרוב

הסדרה נוצרה בסוף 92' והפרק הראשון שודר בתחילת ינואר 93', מה שאומר שהסדרה מלפני 13 שנים וחצי. DS9 סדרה מצוינת ותהני מכל רגע שלה, במיוחד לאחר שתתקדמי לעונות ה-4 ומעלה. אחד הדברים שאני מאוד מחבב בתקופה הזו של סטאר טרק היא העובדה שעדיין לא הכניסו CGI (אנימציה ממוחשבת) לשוטים של תחנת החלל והספינות השונות. הכל היו מבוסס דגמים והיה נראה לפיכך הרבה יותר ריאליסטי.

DDN

New member
חלל עמוק תשע נהדרת

אני גם כרגע בעיצומו של מרתון (צופה בעונה השנייה, כששאר הסדרה מחכה לי על הדיסק) יש בה אכן הרבה פוליטיקה וזה משהו שאני אוהב, זה יותר דרמה בכלל מ"סדרת מדע בדיוני". לגבי פספוסים - היתרון הגדול בצפייה במחשב. לא היה ברור? מיידית להחזיר טיפה אחורה. הפרק ה19 בעונה הראשונה הוא עד כה האהוב עליי ביותר בשתי העונות הראשונות, הפרק נקרא DUET.

למעלה