פוליטקה מקומית

פוליטקה מקומית

השבוע יוחלט כנראה במועצת העיר תקציב העירייה לשנת 2001 ....כן זו לא טעות לשנת 2001 ואני חוזר עוד פעם לשנת 2001!!!!!! ישבו להם חברי מועצת העירייה יחד עם ראש העיר ויחליטו על תקציב שמסתיים בעוד שבועיים....חבל אפילו על החשמל ומיזוג האוויר בחדר ישיבות המועצה...ללא קשר לאופזציה או קואלציה חשבתי כי יהיו מספיק חברי מועצה שלא יבאו לבזבז את זמנם ואת זמנם של העיתונאים שלבטח יבאו לסקר את האירוע החגיגי הזה....אם לא יבאו יותר מ-10 חברי מועצה דהיינו לא תוכל להתקיים הישיבה מחוסר בנוכחות מתאימה, רק מה? זה לא יקרה כי הם יבאו.....בעיתונות לבטח נקרא כי הועבר התקציב....ממש מעניין אותנו!!!! היכן משרד הפנים? היכן מבקר העירייה? והכי חשוב לאן נעלם החשב המלווה?...שאלות שכנראה לא נקבל עליהם כל תשובה.

עם כל הכבוד לך מר פריגל

כאחד שבאמת לא מבין בתקציב ואיך הוא בנוי, אולי תפרט וסביר על מה מדובר
למה יש חשב מלוה
יש בכלל מבקר עיריה מינו סוף סוף, מתי

תקציב עירייה

תקציב העירייה הוא בעצם התווית קו המדיניות של העירייה, התקציב נגזר מתוך מערך ההכנסות הצפוי,ארנונות,מענקים,היטלים. כאשר יודעים מה סך ההכנסות צריכה מועצת העירייה להחליט על העדיפויות בהוצאות, למשל כמה כסף יקבל החינוך?וכמה כסף יילך לתמיכות בגופים נתמכים, כגון מועדון השייט. עכשיו בשביל לעבוד נכון צריכים היו בחודש נובמבר שנה שעברה להחליט איך יראה התקציב לשנת 2001 , אבל אצלנו לא כך!!!אצלנו קודם מוצאים את הכסף ואח"כ מחליטים "להכשיר" את ההוצאות, בכל מפעל או עסק מתוקן היו מזמן מפטרים את המנהל, וסביר להנייח כי גם היו שולחים את מועצת המנהלים הביתה, מה גם שאצלנו למרות חשב מלווה שהיה אמור לדאוג כי לא יהיו חריגות בתקציב יש בפועל כ-15 מיליון ש"ח גרעון מול התקציב של שנת 1999 (התקציב האחרון שאושר ע"י משרד הפנים) מקווה שהסברתי בגדול את הנושא- מילת המפתח היא כי עיריית אילת נכשלה כשלון חרוץ בכל הקשור לכספים שאותם היא לקחה מאיתנו כחוק!!!!!!

פריגל...

תגיד , תקציב 2000 אושר בכלל ? למה לא שומעים מהחשב המלווה ? הוא גם בקומבינה ? אני אספר לך על הטניס - הוגשה בקשה ל- 60 א´ ש"ח לשנת 2001 , אושרו 30 א´ בלבד ( כלומר שום פעילות למעט משחקי הליגה בקושי ) ובפועל עוברים 20 א כנראה מאחר ו..."מקצצים לכולם" - מה אתה אומר

פריל תודה רבה לך על ההסבר הקצר

ועכשיו למה שמרקמן כתב אני מבין למה אין ספורט בעיר לאן הולך הכסף

תקציב 2000

מרקמן ידידי, תקציב 2000 לא אושר, בשנת 2000 עבדו על בסיס 1999 היות ולא היה אישור גם בתחילת 2001 אז בשנת 2001 גם עבדו על בסיס 1999 רק מה? חרגו...לא בהרבה רק ב-15 מיליון בערך....עכשיו רוצים לאשר בדיעבד....חלם זו מילה קטנה יותר מתאים פשוט טימטום...הבעיה העיקרית שלנו שהחריגות בתקציב גורמות לעיריה להדגיל את עומס המלוות החודשי שלנו לשנים רבות קדימה , מה שבעצם אומר שהעירייה תגבה יותר מיסים אבל עדיין זה לא יוחזר לנו התושבים אלה בעיקר לבנקים ולכן כך נראה הספורט, החינוך, התרבות ועוד הרשימה ארוכה שבת שלום,

pilovich shahaf

New member
אורי פריגל נידמה לי שאתה כיהנת../images/Emo88.gif

כחבר מועצה בשנים האלה עד לא מזמן, ואף מילאת תפקידים חשובים כמו יור´ ועדת תמיכות, סגן ראש עיר ומחזיק תיק הנדסה, חבר העשיריה/האופוזיציה, דחפת, הובלת, לאן בדיוק...? אפשר לדעת...אולי "נופי מרואן" יכול להאיר את עינינו כפי שעשה זאת לא מזמן בתיקשורת בהיתיחסותו לבחירת מר "יפתח מזרחי" לתפקיד סגן ראש עיר בשכר...
אורי פריגל זה "שברחת" מתפקידך לו ניבחרת לא פותר אותך מאחריות ציבורית, כי אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש....
מבחן התוצאה. פ"ש.
המשך יבוא

דור חדש

New member
תגובה לפילוביץ

אמנם אני לא צריך להיות סינגור של פריגל ולבטח תקבל עוד תגובות ממנו אך סתם למען ישור ההדורים.:1.פריגל לפחות כותב בשמו ולא מסתתר אחרי שמות בדויים(מה קרה אתה מפחד??????מבחן התוצאה)2.לידעתך פריגל לא ברח לשום מקום ומהכרותיאותו עוד לבטח נשמע עליו....מבחן התוצאה.3.חבל שעוד שפויים כמו פריגל ואין הרבה כאלה לא עזבו גם כן כי האחריות היא דווקא על אלה שנשארו ולא אלה שהחליטו שלא יכולים להיות שותפים למחדלים של העירייה.4.פריגל גילה אחריות בזה שבעצם "וויתר" על תפקיד סגן בשכר ולו בכדי לא ללכת נגד מצפונו....5. אם ראש העיר היה לוקח אחריות אולי גם הוא היה מתפטר, כמו במדינות נורמליות,אבל הוא מעדיף להמשיך כי אצלו ואצל האחרים "הכבוד" חשוב יותר.6.לבטח ידוע לך שכבוד לא בדיוק חסר לפריגל הקונסול. ולסיכום לפני שאתה מעליל עלילות של נופי וכו´ כדי שתבדוק את הנתונים לעומק ובנוסף תהיה אמיץ מבחן התוצאה,ותזדהה בשמך כמו שפריגל מזדהה בשמו.

ניר ד.

New member
היי בן אדם תרגע קבל סיוע../images/Emo101.gif

מה כבר אמר פילוביץ ועל איזה יישור הדורים אתה מדבר
זה טוב שפריגל כותב בשמו במיוחד אם הוא רוצה להיות ראש עיר. זכותו של כל אחד להופיע באינטרנט איך שהוא רוצה ומי כמוך דור חדש... או שמא אתה גם מפחד
ראית מה כתבה אהובה לוי בידיעות אילת השבוע ?... יש תושבים שחושבים אחרת לא יזיק לך קצת פירגון לראש העיר. פילוביץ העליל על נופי? בוא נקרא שוב את ההודעה ביחד אני לא רואה שום עלילה אבל איך אתה רואה זה מעניין כמו שאומרים חז"ל על ראש הגנב בוער הכובע
תגיד לי למה אתה אם כל כך איכפת לך ובקורת זה חשוב אתה לא מבקר את נושא אום רש רש חוף הדקל הכלובים ומה שהוא כתב הערב על המכרז בבית ספר ערבה בקיצר כל מה שפילוביץ מדווח לנו התושבים וכל הכבוד לו ובמקום זה אתה תוקף אותו תתבייש לך. פילוביץ לא צריך לחשוף את עצמו כמו שאתה והרבה אחרים לא צריכים לחשוף את עצמם אז יאלה בן אדם תרגע וקח
איך כתבת למעלה מבחן התוצאה יאלה שיהיה שבת שלום.

pilovich shahf

New member
ניר די!!!!! בקשה שניה......./images/Emo104.gif

ניר ד. די כבר לעזור לי אני ילד גדול!!!!!!!! תתעסק בבעיות שלך או שאתה תכתוב בפינה כי מרקמן המנהל יכעס עליך. אז יאלללה לך הביתה נירוש שלום ותודה . ש.פ. מבחן התוצאה

ניר שלום.

אל תשים לב למתחזה הזה שלקח את זהותו של פילוביץ שחף, ומנסה לייצור מצב לא בריא. לילה טוב לך. אורי פריגל. ראש העיר הבא.

אאא

New member
פ"ש , נ"ב ו-א"פ../images/Emo31.gif../images/Emo19.gif

ו-עדיין עוסקים בדברים השוליים, הלא חשובים, הילדותיים והנבובים. ו-אתם מתיימרים לנהל את העיר הזאת,העיקר שאתם מאמינים בכך........

pilovich shahaf

New member
אאא שבוע טוב לך../images/Emo48.gif

1- אכן אנו עדיין עסוקים בדברים השוליים, הלא חשובים והנבובים...קוראים לזה חבלי לידה ממושכים
2- מאחר והזכרת אותי..פ"ש..אני לא מתימר לנהל את העיר הזאת-אילת בכלל, אבל לעזור לכל אחד בכלל ולראש העיר הנוכחי בפרט...בהחלט
כמו שאמרתי בהודעתי לעיל, כל אחד יבחן בסופו של דבר במבחן התוצאה
שבוע טוב. פ"ש.

למעלה