פולין האחרת

trigotrigo

New member
פולין האחרת

ביום רביעי חזרתי מחילופי סטודנטים בפולין. ראיתי הרבה דברים שצריך לראות, ולהבין, שבעצם פולין היא לא רק גטאות, מחנות ושרידי קהילות יהודיות. פולין היא מדינה שצומחת ומתפתחת בקצב אדיר, ויש בה הכל מהכל - אוניברסיטאות, פאבים, מרכזי קניות (פה זה קניון, שם קוראים לזה גלריה), רכבות, מתקני ספורט, היסטורה מפוארת ועוד.

fifanowftw

New member
ואל תשכח את הבנות..../images/Emo8.gif

למרות שיש חלקים בפולין שהם מ-מ-ש אפורים, אזרורים ממש עניים, והמון אפר כזה הערים גם די מלוכלכות, המון גרפיטי, חוץ מהשוק בוורשה לא ראיתי אזור נקי אבל הבנות שם, אני חייב לציין, זה ברמה בינלאומית

trigotrigo

New member
רציתי להיות פוליטיקלי קורקט ../images/Emo3.gif

אז הייתה קופצת מנהלת הפורום ושואלת "מה עם הבנים?" והייתי אומר לה "יש לך אותי, מה את צריכה פולני?"

fifanowftw

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אוי, אתה טוב ^^ בכלל, המרצים ידי מזלזלים בפולין, או לפחות בפולנים לפני שנפגשנו עם נוער פולני, שזה לדעתי אחד הדברים החשובים במסע, שאלנו אם הם יודעים אנגלית.. אמרו לנו, "לא, לא ממש, הם יודעים קצת", ותאמין לי, דיברו גם דיברו, ועוד כל מיני דברים התבטאו בזלזולם חוץ מזה שגם עברית הם למדו, אבל אף אחד לא יכל לומר משפט וחצ בעברית :<

Pukipsey007

New member
נחמד לשמוע על פולין האחרת

למה אתה לומד פולנית
אתה מתכנן לעבור לשם

trigotrigo

New member
אה, כרגע אני לומד כי זה מעניין אותי,

ומאחר שאני לא זכאי לאזרחות כרגע, אולי בעתיד מתישהו לעבוד שם מטעם משרד החוץ

N B I

New member
אהמ אהמ

הבנים שם לא משהו הם נראים כמו רוסים חתיכים רק בגירסה המכוערת :S הבנות שם ענקיות! זה היה הדבר הכי מפחיד בעולם!!

Darina17

New member
בקשר לפולין של היום....

מאוד אהבתי את העיר! היא מודרנית לכל דבר.האנשים מתלבשים שם מאוד יפה וגם ראיתי מלא מכוניות יוקרתיות. אמ...בהחלט הגעתי למסקנה שוורשה זו עיר של מלא מלא גרפיטי כל בניין,כל בית ממש! בנוסף,זו גם עיר שיש בה מלא אנדרטאות.כל רחוב 10 אנדרטאות וכל אחת לזכר מישהו. יש חלקים בעיר וורשה שהם אפורים ועצובים.אני זוכרת ביום הראשון למסע ,ההתרשמות של המשלחת שלי הייתה שוורשה זו עיר עצובה ובודדה כזאת כי היא נראתה לנו אפורה,עצים ללא עלים,שמים אפורים כאילו היא מלאה עצבות. הבנים שם באמת לא משהו,הם נראים מוזרים כאלה והבנות דווקא נראות טוב.

m i c k e y 15

New member
גמאני נורא אהבתי

יש שם מלא מלא גרפיטי באמת וממש יפים! והרבה בניניים ממש ממש יפים! מפוסלים כאלה !והיא גם נורה טכנולוגית..עם כל הרכבות חשמל האלה אני יודעת...חחח אבל האנשים....נראים לי..חח לא ממש טובים..כולם נראים שמה מכוערים חחחחח

למעלה