פוליסת חיסכון - מי מפקח?

אדם 08

New member
פוליסת חיסכון - מי מפקח?

לפני כמה שבועות הפקדתי סכום כסף די גדול ב"קשת" של מגדל, בתיווך של "מבטח סימון". כבר בלשב הטפסים הרגשתי שיהיה לי עסק עם מתווכים שלא יהיו זמינים כשאצטרך אותם בפועל. בכל אופן, קבלתי יוזר וסיסמא לאתר "מגדל אישי". כדי לראות תשואה של המסלול אליו הכנסתי את הכסף. באתר רשומה התשואה הנוכחית של המסלול שבחרתי ביחס ל15 בחודש שעבר. ביום הראשון שבדקתי את האתר התשואה הייתה 8%. 3-4 ימים אח"כ התשואה הייתה 10.7%. מה שמוזר שבתקופה הזו ירדו לי אזיה 700 שקל. ז"א התשואה עלתה ב2 אחוז והכסף ירד. נסיתי לברר עם מבטח סימון ומגדל לגבי זה- אבל הם זרקו אותי כמו פינג פונג מאחד לשני. בנוסף בשבוע האחרון- באתר רשומה כל הזמן אותה תשואה של 10.7 ועדיין הכסף יורד באמה שקל פה מאה שקל שם. אני מניח המידע אינו עדכני, אינו מדוייק. אני מתפלא איך אנשים אחרים לא מתקבצים ומתלוננים על זה?? רציתי לשאול אם מישהו נתקל בתופעה דומה. ולאיזה גוף חיצוני אוכל להגיש תלונה בשנוא, אולי זה יקדם את הסוכנים של מגדל ומבטח סימון לבדוק לי את הנושא.

t58804420

New member
למפקח על הביטוח-תנסה דרך גוגל למצוא -

משרד האוצר אגף שוק ההון ביטוח וחיסכון כאשר תגיע לאתר יש שם פניה לתלונות הציבור לאחר שתגיש תמתין לתשובה תוך 30 יום הם יפנו אליהם לברור העיניין ויתכן ואם פועלים בניגוד לחוק או לתקנות ישלמו גם קנס בהצלחה

אדם 08

New member
פניתי למבטח סימון לפני

שבוע ואמרו שהנושא בבדיקה. אני חושב שאתן להם עוד כמה ימים -שבוע ואז אפנה לתלונה

למעלה