פוליפים במעי הגס- מה כדאי להוסיף לתזונה

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
פוליפים במעי הגס- מה כדאי להוסיף לתזונה

כדי למנוע- על שום וכרוב כרובית ובצל תרד אני יודע מה עוד??
נקודות הסיכון של השמנה גיל( 60) סיפור משפחתי סכרת- לגבי משקל הורדתי כבר 20 קילו אבל צריך עוד 20.משקל 95 קילו לוקח תרופה משמינה עקב פוסט טראומה
והוציאו לי לאחרונה פוליפ אחד.
אני טבעוני ולא אוכל גאנק פוד .

0 אור 0

New member
טיפול במערכת העיכול

כאשר אתה במצב שיש גידולים אז שינויים מינוריים בתזונה (הוספת מזונות מסויימים או תוספים) הם לא ממש התשובה
יש שני כיוונים לטיפול: הכיוון התזונתי( + צמחי מרפא) והכיוון ההוליסטי / אנרגטי / רגשי
בדרך השניה יש מספר שיטות אשר מחפשות את מקור הבעיה כל אחת בדרכה וטיפולים בדרכים תואמות לשיטה. אם אתה מתעניין בדרך כזו אז צריך למצוא מטפל שיעבור אתך את תהליך האבחון וטיפול.
בכיוון התזונתי שעליו אתה שואל:
חשוב מאד להוריד מהתזונה רכיבים מרעילים ורכיבים שיש להם השפעה הורמונלית - מצוין שאתה לא אוכל ג'אנק פוד ואני מניחה שגם לא חלב, אבל צריך לבדוק מרכיבים נוספים: קמח לבן, סוכר לבן, מוצרי סויה מזוקקים (למשל חלב סויה), שמנים מזוקקים.
חשוב מאד להוסיף לתזונה מזונות עתירי סיבים ואנטי אוסידנטים - שזה אומר כל הפירות והירקות - במיוחד מומלצים הירוקים והאדומים (פירות יער) ובכלל הצורך להוריד רעילות אז אין ברירה אלא להקפיד על אורגני
חשוב להוסיף סידן וויטמין D - ירקות ירוקים, טחינה, ברוקולי, וטיולים בשמש
להוריד את כמות השמן!!
צמחי מרפא - צמחים שמאזנים את מערכת החיסון, אדפטוגנים וצמחים שמדויקים למערכת העיכול (ללכת להרבליסט שיתאים)
וכמובן , אחד הדברים הכי אפקטיביים שאתה יכול לעשות, זה למצוא תחליף לתרופה שמזיקה לך - ויש הרבה מאד פתרונות הוליסטיים אפקטיביים מאד לטיפול בטראומה (בים אם היא המקור לפוליפים ובין אם רק מחזקת בעיה עמוקה יותר)
&nbsp

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
תודה- האם טופו זה רכיבי סויה מזוקקים

אני אוכל 100 גרם ליום- כי הדיאטנית שלי רצתה שאוכל פחות קטניות בגללל סוכרת.
לגבי שמן- אני אוכל 3 כפות תחינה גולמית מלאה ליום כמקור לסידן. ו 2 כפות קנולה כמקוק ל אומגה 3- מה האלטרנטיבות.
האם מזון אורגני הכרחי?? הוא מאוד יקר.- ואני חי מקצבה.

0 אור 0

New member
תשובות

טופו זו הדרך המסורתית להכין סויה, ולכן מומלץ בהחלט, משמעותית יותר משיטות אחרות מתועשות וחדשות יותר. בפרט לא לאכול את ה"בונזו" שהוא ממש השאריות של זיקוק הסויה וגם שניצלי סויה למיניהם
טחינה ועלים ירוקים מומלצים מאד,
לעומת זאת שמן קנולה מיועד למכוניות ולא לבני אדם. ממש לא מומלץ
עבור אומגה 3 אתה יכול לקנות זרעי צ'יה או פשתן ולהוסיף לסלט (טוחנים מיד לפני הצריכה), לאכול מעט אגוזי מלך שמכילים אותם בכמות יפה, וגם בעלים הירוקים יש אומגה 3.
בעיקר, החשיבות של תיסוף אומגה 3 יורדת פלאים כשאתה לא אוכל את המוצרים מהחי ושמשנים מזוקקים, אשר מכילים הרבה מאד אומגה 6 שמורידה את האיזון של חומצות השומן בגוף.
לגבי האורגני- גם אני לא אוכלת אורגני , כי לא ישים לי להשיג, ובחיים הרגילים אני אומרת גם לאחרים שצריך לעשות מה שיכולים לכיוון הבריא, אבל אם אתה במצב שבו צריך ריפוי מיידי, אז ניקוי רעלים דרסטי יותר מתבקש גם אם הוא דורש מאמץ (בדיוק כמו שמגייסים כספים בצורה מיוחדת כשהולכים לניתוח )
&nbsp

למעלה