פוליפ באף

מירב22221

New member
פוליפ באף

שלום האם יש לרפואה הסינית מה הציע כפתרון לפולים באף? אמא שלי עברה כבר 5 ניתוחים - האחרון לפני כ15 שנה ומאז היא מסרבת לעבור ניתוח. לדברי הניתוחים רק ארסו לה את המערכת. כיום יש תקופות ועונות שמאוד מקשים עליה בהם הפוליפים מתנפחים ואז האף נראה מאוד נפוח. הנחיריים שלה מאוד נפוחות כי הן מלאות בפוליפ והפוליפ לפעמים גם יוצא מחוץ לנחיר. ושאלה נוספת- האם לחוסר הטיפול הזה של אמא שלי בפוליפ (היא מסרבת לניתוח ולא רוצה לשתות עוד תרופות, כדורים, או להשתמש בספריי לאף) האם היא יכולה להזיק לעצמה? אם כן מה עלול לקרות לה אם לא תטפל בבעיה. תודה

RanLoel

New member
פוליפים באף

שלום מירב, לרפואה הסינית הרבה הצלחות בטיפול בנושא. הפוליפים נוצרים בדרך כלל באזור שבו נפתחים הסינוסים אל חלל האף ועלולים לחסום את הניקוז, מה שגורם להצטברות נוזלים וזיהום. לדבריך התנפחות הפוליפים קשורה לעונות השנה ולמזג האוויר. סביר שאימך מושפעת מהלחות המצוייה באוויר והחוסמת את מעברי האף. אם הבעייה לא תטופל סביר שתתפתח דלקת זיהומית שתגרום לכאב ואי נוחות קבועה. הטיפול ברפואה סינית עשוי לסייע לאימך להפטר מהליחה הנוצרת בגוף הגורמת לסימפטומים. כדאי מאוד להתייעץ עם מטפל מנוסה. בהצלחה רן

ינוקא1

New member
רפואה סינית

תוכל למנוע החמרה. להערכתי היא לא תוכל להעלים פוליפ שכבר קיים. אבל חשוב וכדאי לפנות לרפואה סינית גם אם בסוף היא תלך לניתוח - כדי למנוע חזרה של הפוליפ. בעיקרון חשוב במקרים כאלו לשמור על תזונה נכונה. בקווים כללים זה ככה - להפחית : סוכר , מוצרי חלב , מרגרינה ומוצרי מאפה - כולל לחם. מה שאפשר זה כל השאר - פירות , ירקות , בשר (עופות בקר דגים וכו') , מרקים , דייסות , קטניות ודגנים. כאשר אני כותב להפחית , אני מתכווין להוריד כמה שיותר. אם אפשר להוריד לגמרי , טוב יותר. אם היא לא עושה פעילות - כדאי לעשות פעילות קלה - הליכה למשל כמה דקות בכל יום.

למעלה