פוליקוליטיס

hnuni

New member
פוליקוליטיס

שלום, כתוצאה מהסרת שיער נוצרו לי שערות כלואות , הלכתי לרופא עור הוא אמר שנוצרו לי שערות תת-עוריות באזור וכי אני צריכה להוציא אותם עם פינצטה. התחלתי לחפור באזור לנסות להוציא את השערות מה שגרם לנזק יותר גדול ולפצעים רבים גם במקומות שלא היו.. כיום, כבר שנה אני עושה טיפולי לייזר באזור ועדיין יש לי פצעים באזור וצלקות שלא חולפות (אין כמעט שערות באזור). והכל בגלל שחפרתי בפצעים והייתי צריכה לא לגעת !
השאלה שלי.. האם הצלקות עוברות עם הזמן, קטנות, או צבעם נהיה בהיר יותר ? האם יש משחה/דרך להעלמת הצלקות או להקטנתם.. משהו שהמצב ישתפר?
המצב הזה באמת מעיק עליי שאני לא יכולה לסבול!
תודה רבה

hnuni

New member
תוספת

ראיתי באינטרנט תרופות סבתא: לסחוט לימון ולשים על העור/ג'ל אלוורה עוזר להקטנת צלקות. האם זה נכון? לימון מבהיר צלקות? או שזה יכול לעשות נזק?
והאם ים המלח יכול לעזור? הבוץ או הים עצמו? תודה.

צלקות

שלום רב,
אין לי ניסיון עם "תרופות סבתא", ים המלח אמנם יכול לעזור למספר בעיות עור אך מדובר על אלה המגיבות לאור השמש דוגמת פסוריאזיס וכו
לגבי צלקות, לצורך העלמתן יש צורך בהערכה פרטנית לגבי סוג ההצטלקות ולצורך זאת יש לפנות לרופא עור העוסק בתחום האסתטיקה.
בכלליות ישנם מספר טיפולים אפשריים כגון - התערבויות כירורגיות עדינות, טיפול בלייזר, פילינג כימי וכו
רפואה שלמה !

hnuni

New member
האם אין משחות?

הצלקות לא גדולות, אפילו דיי קטנות הבעיה שיש הרבה מהן.. וגם הן לא עמוקות כלל.
האם יש טיפול פשוט כמו משחה שלא מצריך התערבויות ?

למעלה