פוליקר

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
פוליקר

אלו הם חיינו בזמן האחרון יכול להיות טוף יכול לבוא אסון ערב טוב ייאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא................ איך קוראים לאהבה שלי.... לאהבה שלך......... וזה הסתו וזה עצוב זה הבית זה הכלוב זו לא סיגריה ראשונה ובטח לא סיגריה אחרונה זה מכונת המחשבות שלא הצלחתי לכבות זה אני וזה אתה והביחד שהיה או לא היה ערב טוב........ייאוש..... יהודה פוליקר

magy

New member
ומצעד האהבה .....נע ינוע.......

למרות כל רעידת אדמה אחרת במדינה.............. שתי מדינות?????? כמו ששואלים כרגע ברדיו........ מדינת ישראל ומדינת תל אביב.?????????

magy

New member
מצעד הגאווה

מתגאים שהם אוהבים את בני מינים.......

נתיבה

New member
את רואה ...את מבולבלת..

[גאווה זה רק מתחרז עם אהבה]..המצעד הזה זה לא של בני אותו מין..כי הראשון היה בברלין..ולא שייך לענין. אגב היום קראתי שבמילון אבן שושן היה כתוב[בעבר] שהומוסקסואליות זו אהבה בלתי נורמלית בין שניים מאותו מין..ובמהדורה המעודכת כתוב ´סטיה´..אז מה ההבדל בין סוטה ללא -נורמלי..אולי הגאווה..!

magy

New member
ואני העזתי בפורום מסויים

לא בפורום וורוד, בפורום רגיל....של בני תמותה כמונו......העזתי...לכתוב שאני לא כל כך, איך להגיד, כאילו כזה, בערך , לא הכי מבינה את התופעה....למרות שאני לא נגדה אישית.....הייתה התנפלות בעד ונגד...... אבל הנגד , היה חזק........ מותר לי לא להבין תופעות מסויימות????????? מותר מותר לי לא להבין איך זה להסתובב בעור שחור??????? מותר..... מותר לי לא להבין איך כלבים נובחים???? מותר איך חתולים מייצרים את הגירגור בחלק מסויים בגרון? מותר..... למה מתאבדים כדי לשכב עם בתולות ???????מותר לי למה אין צדק????????? מותר לי.... לא הכל אנחנו מבינים......לא הכל מתקבל על דעתנו ..........מותר אבל אני לא נגד......לא מפריעה......לא מוחה....... סתם יושבת בבית וקוראת על התופעה.....ומנסה לפחות , להבין..... שומעת הורים, שומעים אנשי מקצוע.....כולם מסבירים,,,,,אף אחד עדיין לא מבין ........אולי יום אחד יבינו........... אז גם לי מותר לא להבין....... כל מיני תופעות בנות זמננו היו פעם טאבו מוחלט..... עוד נגדל בעתיד ונתפתח.......נבין יותר.... לא אתפלא אם בעוד חמישים , מאתיים שנים, אם הכדור האומלל הזה יחזיק מעמד, משפחה תראה כמו............. אישה פלוס כלב פלוס ילד, (ויש לא מעט..) לסבית , הומו, ילדה דו מיני, חתול, תאומים......... צמד הומואים , אנדרוגינוס, נחש......... שלא תעיז להגיד שוב שזו סטייה.....טרה........גם אם אב שושן חושב כך... אבן שושן מיושן...........וגם אני................

שקדי

New member
בקר טוב מגי................. ../images/Emo39.gif

כולנו הרי מיושנים משהו.....וטעמנו משתבח כמו יין ישן נושן ככה לפחות אנחנו רוצים להאמין ולפעמים מיחלים שמישהו יבוא לטעום ולהעיד נקוה שגם הורודות והורודים יתחילו לקבל את עצמם כמות שהם וירדו קצת מהמגננה האקטיבית חיה ותן לחיות

magy

New member
אם השאלה מופנית אליי.....

מה לא הבנת שאני לא הבנתי שלא הבנת???????????????
ועוד בסוףףףףףףףףףף

עיניים

New member
הבנתי======

אז ככה - הבנתי שלא הבנת שמותר לך לא להבין כל דבר שקורה, ושמותר לך לשאול, וגם לא לקבל כל הסבר, ואפילו להביע את דעתך... בעיקרון - אני בעד חופש בחירה מוחלט. "איש כטוב בעיניו יעשה" גם אם דברים אינם עולים בקנה אחד עם השקפותיי. ובעניין סטייה - כן או לא זה ממש לא משנה כיצד קוראים לזה, אני מאמינה שברגע שה"מילה" הזו קיבלה לגיטימציה לצאת מהארון - יש לא מעט אנשים שזכו לחיים חדשים (במושגים שלהם), ומבחינתי - כל עוד אינם מפריעים לי בחיים - אני שמחה בשבילם... ואת צודקת...... זה לא היה רק בסוף - זה היה ישר על ההתחלה
)

עיניים

New member
הבנתי======

אז ככה - הבנתי שלא הבנת שמותר לך לא להבין כל דבר שקורה, ושמותר לך לשאול, וגם לא לקבל כל הסבר, ואפילו להביע את דעתך... בעיקרון - אני בעד חופש בחירה מוחלט. "איש כטוב בעיניו יעשה" גם אם דברים אינם עולים בקנה אחד עם השקפותיי. ובעניין סטייה - כן או לא זה ממש לא משנה כיצד קוראים לזה, אני מאמינה שברגע שה"מילה" הזו קיבלה לגיטימציה לצאת מהארון - יש לא מעט אנשים שזכו לחיים חדשים (במושגים שלהם), ומבחינתי - כל עוד אינם מפריעים לי בחיים - אני שמחה בשבילם... ואת צודקת...... זה לא היה רק בסוף - זה היה ישר על ההתחלה
)

magy

New member
כל מילה שלך מקובלת עליי

אני אמנם לא הייתי בעורם, לכן אולי לא מבינה....אבל......כפי שכתבתי באותו פורום..... אילו ילדיי היו מודיעים לי.......על התופעה .....הייתי ממשיכה לראות בהם את אותם ילדיי......בדיוק אותם.......ילדיי...... וכמו שאני עצובה בעצבונם, הייתי שמחה בשימחתם. גם אם היו חוזרים בתשובה......גם אילו שינו את דתם..... גם אם היו נוטשים את המדינה..... גם אם היו מאבדים את שפיותם...... כל האילואים..........כל האמים....... לגבי רצח......אני מתלבטת.....קשה לראות את פרי ביטנך הופך לרוצח...

למעלה