פולן
אז בעצת חכמים, קניתי היום פולן טעמתי שלושה גרגירים וגילתי שזה לא ממש טעים שמתי כפית וחצי ביוגורט בננה ספליט (כן אני רק צמחוני, עלוב נפש שכמותי) ועדיין זה לא הדבר שאני רוצה ממש לשים באוכל שלי. השאלה שלי היא, האים מישהו מכיר מתכונים שמשלבים פולן, בעיקר לארוחות צהריים חמות? האם בישול אמור להרוס מרכיבים תזונתיים שיש בפולן? (לדעתי אגב לא, לפחות לא בעניין ה-בי12 שאמור לא לההרס בבישול) מה כמות הבי-12 שיש במאה גרם פולן? כי משום מה לא ראיתי את זה מצויין על האריזה.
אז בעצת חכמים, קניתי היום פולן טעמתי שלושה גרגירים וגילתי שזה לא ממש טעים שמתי כפית וחצי ביוגורט בננה ספליט (כן אני רק צמחוני, עלוב נפש שכמותי) ועדיין זה לא הדבר שאני רוצה ממש לשים באוכל שלי. השאלה שלי היא, האים מישהו מכיר מתכונים שמשלבים פולן, בעיקר לארוחות צהריים חמות? האם בישול אמור להרוס מרכיבים תזונתיים שיש בפולן? (לדעתי אגב לא, לפחות לא בעניין ה-בי12 שאמור לא לההרס בבישול) מה כמות הבי-12 שיש במאה גרם פולן? כי משום מה לא ראיתי את זה מצויין על האריזה.