פולנטה, חזה עוף בעגבניות, פטרוזליה, פרמזן
לפולנטה: 2 ליטר מים רותחים 1 כפית מלח 500 גרם קמח תירס לפולנטה (לא אינסטנט) 25 גרם חמאה מוסיפים מלח למים רותחים. מוסיפים את קמח התירס באיטיות תוך כדי ערבוב. מבשלים 30 דקות תוך ערבוב עד שהפולנטה מסמיכה אך עדיין נשמרת רכה. מכבים את האש, מוסיפים קוביות חמאה ומערבבים. לרוטב עגבניות: 1 בצל קטן, חתוך לקוביות קטנטנות 1 גזר קטן, חתוך לקוביות קטנטנות 1 ענף סלרי קטן, חתוך לקוביות קטנטנות שמן זית 3 שיני שום גדולות, קצוצות טימין 1 קופסא עגבניות מרוסקות 1 כף רסק עגבניות מלח, פלפל שחור, סוכר 1 כפית חומץ בלסמי מאדים בשמן זית בצל גזר וסלרי. מוסיפים עגבניות שום טימין ומלח ומבשלים שעה. מרסקים בבלנדר ומחזירים לסיר. מוסיפים רסק עגבניות וחומץ בלסמי, ומתבלים בסוכר, פלפל שחור ועוד מלח אם צריך. לעוף: שמן זית 1 בצל בינוני חתוך לרצועות חזה עוף חתוך לפיסות קמח מתובל במלח ופלפל שחור רוטב העגבניות מקודם מטגנים רצועות בצל בשמן זית עד השחמה. מקמחים את פיסות חזה העוף ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה. מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות. הגשה: מערימים מהפולנטה הרכה על הצלחת, עליה חזה עוף עם רוטב. מפזרים פטרוזיליה קצוצה, פרמזן מגורר ופלפל שחור גרוס.