פולניה מאותגרת עוגיות אלונה

פולניה מאותגרת עוגיות אלונה

אימי פולניה מדופלמת,גאה עד מאוד בכישורי האפיה שלה. אחרי הרכיבה (יום שני, רמות מנשה, עם אלונה וקבוצה נהדרת), בדרך הביתה,עצרתי אצל אמא שלי ובפי תשבחות על העוגיות של אלונה – אלו מנוהל סוף מסלול. אחרי שהיא התאוששה מהתעוזה שהפגנתי כשהעזתי לשבח עוגיות של מישהי אחרת במרכז המטבח שלה, החלה לחקור אותי לגבי טיב "אותן" עוגיות. ההנהונים וההמהומים הלא מרוצים בישרו על חורף מתקרב למרות שבחוץ הזיעו אנשים למוות. למען שלמות נפשי התחפפתי משם בהקדם האפשרי. למחרת,זנבי בין רגלי ובראש מושפל,חזרתי. נשבע להתחנף ומצפה למחילה. מה נשמע? היא שואלת אותי בחביבות המבשרת על סרט המשך,ולפני שהספקתי לענות החלו קופסאות פלסטיק יוצאות ונפתחות מכיוון התנור ובהן עוגיות בשלל צבעים וצורות. מופע קסמים ממש! תצוגת תכלית כזאת גם זקני השבט לא זוכרים. נו היא אומרת לי,עוד לפני שנגעתי אפילו בעוגיה אחת,זה לא יותר טעים?... היה טעים חברים ,ועוד איך! אבל מה שחשוב זה המוסר השכל: גם פולניה שבעת קרבות - נתונה למניפולציות זולות. קבלו עוגיית עידוד !

alonaski

New member
מהההההההההה???????!!!!!!!!!

אמא שלך הכינה עוגיות יותר טעימות משלי???!!! ואתה עוד מודה בזה בפה מלא (=בעוגיות...
) קבל עם ועדה???!!!!
לא יואמן איזה כוח - נותן הפורום הזה בידי אנשים!!!...
עכשיו............. הסתבכת!!! יש לך עסק - איתי!!!!
חכה תראה את עוגת השמרים קינמון שהכנתי!!!! ולא איכפת לי שתביא גם פיסה ממנה - לאמא שלך!!!! - על גופתי המתה - אם היא מצליחה לשחזר כזו עוגה בעצמה!!!!
(הזכרתי כבר שאני... חצי פולניה?!...
אבל... חצי... - הונגריה!!!!
) נ.ב. תמונה מצורפת = 4 עוגות קינמון עם אגוזים כמובן (=תודה לג.א.
) - כפי שנשלחו אתמול לפורום אוכל של וואלה!

פחחח, עוגות זוועה!!!

איך אני יודע? תסתכלו על הכלבים שמביטים בהם בשאט נפש....

alonaski

New member
פחחחח!!!.. רואים כמה אתה "מבין"

בכלבים!!!!
- זה התכסיס הידוע של בילבי וגורי! = הם רק עושים את עצמם לא מתעניינים... כדי שאבטח בהם וברגע שאכנס רגע למקלחת, או לחדר... הם יסתערו על השולחן עם העוגות!!!

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo13.gif)) יאללה יאללה יאללה!!!

זה פורום טיולי אופנים זה???!!! מה פה קורה פה???!! אריאל!!! תחזור בבקשה לטבע - לצלם לנו עצים ופרחים!!! עזוב אותך משטויות!!!!... ועוד פעם אחת אני תופסת אותך מחרב לי ת'עוגות.... - אני משסעת בך את.... אמא של יהודה!!!!

alonaski

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif או! חנפנות מהסוג הזה..

תמיד מרככת את ליבי...
אבל יום שישי הזה... אני במקרה... רוכבת עם קבוצתי = רוכבי השרון. אימון שבועי... מצטערת...

XCrider

New member
מה גדול??? ע-נ-ק!!!...../images/Emo6.gif

ממש התגלגלתי מצחוק... שימו לב איך הסורג עובר בדיוק במרכז האף... חוצמיזה, בכלל לא שמתי לב שיש עוד כלב בכורסה מימין. רק בזכות הקולר הוירטואלי שמתי לב אליו סוף-סוף...

alonaski

New member
בטיול הראשון שתביא איתך - קפה! ../images/Emo13.gif

אבל רק בתנאי שיהיה... -------------->> פראנץ' ונילה!!! אחרת... זה לא הולך טוב עם העוגה שלי... :*)

shaibahir

New member
אלונה, בד"כ אני רוכב עם ערכת קפה,

ככה שאפשר כבר להתחיל לסכם על משהו.

אהמממ רגע רגע רגע../images/Emo9.gif

נא לקרוא שוב את מה שכתבתי (פולניה מאותגרת עוגיות אלונה) ולא להוסיף פרשנות פולנית (שהרי כל הזכויות כבר שמורות...) אלונה, העוגיות שלך = פצצות לגבות!!! והרעיון הוא קנאת "סופרים" תרבה שמחה... ואם את חצי הונגריה אז בכלל.... (מה שלא תעשה תצא סמרטוט...)

kobiCYFAC

New member
לכל חובבי העוגיות ...בינינו ..כנסו

גם אם גברת אלונה הייתה קונה את העוגיות במכולת השכונתית ...ומגישה לכם אותן בקופסא ...כולכם הייתם נפעמים
ואתם יודעים למה ? כי זה לא העוגיות ... אלא מי שמגישה אותן !!! אני לא צודק ? אבל האמת ? בכל פעם שידיה בוחשות בכל מיני מרכיבים ...ונכנסים לתנור בצורה זו או אחרת ... תמיד ייצא משם משהו שהמילה היחידה שתתאים לתאורו היא - מ ד ה י ם ! ! !

alonaski

New member
= חנפנות זולה! ../images/Emo3.gif

אתה החוליה החלשה - שלום!!!

למעלה