פולנים נולדים בכל העולם

אבא גאה

New member
פולנים נולדים בכל העולם ../images/Emo68.gif

הקדמה: ההורים שלי היו אצלי (טסו ת"א-טורונטו-אוטווה) לביקור של שבועיים ואח"כ טסו לבקר את אחי (אוטווה-טורונטו-מיאמי) ובעוד שבוע וחצי הם חוזרים חזרה לארץ ישראל (מיאמי-טורונטו-ת"א) אז כפי ששמתם לב הם טסים דרך טורונטו וכפי שלא ידעתם יש להם המתנה של 6 שעות בטורונטו. שיחה שהיתה באמת: אמאשלי: "היי מה נשמע"? אני: "יופי הכל טוב" "אתה שומע, יש לנו המתנה של שש שעות בטורונטו" "כן אני יודע" "אז אולי תבואו לטורונטו עם אושר ותהיו איתנו בשדה?" "לא יודע, אמא, זה די רחוק, זה נסיעה של 5 שעות לכל כיוון" "אה" "ובאיזה שעות אתם שם?" "אנחנו נוחתים ב18:00 וממריאים בחצות, אה, אז אולי אתה צודק ולא זמן טוב כ"כ" "נכון" "והילד בטח יהיה עייף מהנסיעה וזה שעות שהילד ירצה לישון" אני: "נכון" היא:"וגם הנסיעה תהיה לכם קשה, חמש שעות הלוך חמש שעות חזור" אני: "נכון" היא:"טוב, אז בסדר, אל תבואו....אבל אם באמת הייתם רוצים לראות אותנו הייתם באים"

תרגום לעברית:

נראה לי (בתור דוברת פולנית שוטפת), שאמא שלך מצפה שתשאיר את אושר עם מיילס, ותבוא להיות איתם בשדה. חשבת על זה?

אבא גאה

New member
מותק הפולנית שלך צולעת.

אמא שלי רוצה שנבין כמה שזה קשה ומסובך לעשות ובכל זאת נחליט (בגלל שאנחנו אוהבים) להתאמץ ולבוא. למשהו היה ספק? יום שלישי הבא נחשו מי נוסעים לטורונטו? יפה.

כן... יש לי קצת קשיים בהטיות הפועל.

ואם אתם כבר בשדה בטורונטו... אז אולי תעלו על איזה מטוס לגיחה קצרה לארץ?
?

אמא שלי באה לבקר אותך

ואתה, כלום. אף מילה לספר לי. לא מכתב ולא גלויה. אבל ישר רץ לספר לחבר'ה...
אף פעם לא השתמשתי פה באייקון הזה. דווקא נחמד. מוציא הרבה אגרסיות
. ופעם באה שאמא שלך באה לבקר אותי - גם אני לא אספר לך...
וזה סתאם ממי סתאם. אתה פשוט הכי קרוב אלי...

אבא גאה

New member
אם כבר הכי קרוב

אז תחבקי יותר.... ו.......ככה זה גברים, ישר רצים לספר לחבר'ה, מה? לא ידעת?.......

טוב. ../images/Emo67.gif עצמי...

אבל האמת... שבזמן האחרון לא כדאי כל כך לקבל חיבוקים ממני. מי שמתחבק נדבק. גיל המעבר מראה את סימניו המגעילים. גלי חום שאפילו בצפת לא שמעו עליהם. מלווים בסופות רעמים ובגשמי זיעה עזים... עכשיו פיכס לי להיות אישה (זה מרגיש יותר כמו עיסה...)

שמנתולה

New member
חיפשתי אייקון של מאוורר

ולא מצאתי... אז הנה החלופות:
שתעשה לך רוח בכנפיה...
האייקון הכי נושב פה...
שיתנופף מעליך...
אם אני אצעק מספיק חזק... אולי?
סיבוב במקומות קרירים יותר (זה סוג של רמז!) ואם כבר קר לך אז
שלא תקפאי

../images/Emo6.gif

כל עוד זה לא
של
זה בסדר... ובקשר למקומות קרים... אז אני כרגע בדיונים (?) חשאיים לפתיחת עיר הקרח הראשונה בקוטב הצפוני. ותיזהרי עם החיבוקים... למה אני, בגודל ובדביקות העכשוויים שלי, בחיבוק אחד לוקחת את הבלונדה ואותך הישר לפה...

אמא?

מה את עושה אצל אבאגאה? וככה את עוברת בטורונטו בלי להגיע אלינו? אני מנשלת אותך מהנכדים...

למעלה