פולרואיד... A Picture of me,

SensaiToro

New member
פולרואיד... A Picture of me,

A Picture Of Me, Holding A Picture Of Me - Holding A Picture Of Me - Holding a So On And So Forth... הרעיון במקור היה להשתמש בתמונה אחרת אבל כיוון שלא מצאתי אותה עשיתי את מעלליי בתמונה הזו.. מה עשיתי - קצת ליטושים של חידוד ותשתוש.. חיתוכים של התמונה והצבה של תמונה בתוך תמונה בתוך תמונה בתוך תמונה + משחק קטן של צביעה ואחד של היפוך צבע של איזור מסויים... מקווה שיצא עם טעם :) מחכה לתגובות וביקורות... תומר

MasterCool

New member
ביקורת

רצית ביקורת תקבל ביקורת ;) הרעיון יפה, אבל תסכים איתי שהוא לא מקורי.. בתמונה השניה יש שם ספר שנשאר כנראה בצבעו החום, לא ממש מסתדר עם כל השחור והלבן ופתאום הוא די תקוע שם.. הפיכת הצבעים בתמונה השלישית, גם לא כל כך מסתדר לי כי הרי זה תמונה בתוך תמונה, ובעצם שהחלפת שם את הצבעים זה לא נותן זרימה טובה.. סה"כ רעיון טוב, ביצוע טיפל'ה פחות.. אפשר לשפר..

SensaiToro

New member
מממ הרעיון לא מקורי?

אני מאמין שחשבו על זה לפניי, מן הסתם.. לכל אדם יש את השלב שהוא חושב אם אני מצלם אותו כשהוא מצלם אותי, אז יוצא שאני מצלם אותו כשהוא מצלם אותי מצלם אותו מצלם אותי.. אני הגעתי למחשבה הזו בערך בכיתה ג' כשהיו לי שיעורי "תקשורת".. שלשום עזרתי למישהו מהשכבה שלי בעבודת גמר שלה באמנות והגעתי לחיפוש תמונות פולרואיד בגוגל... אתמול החלטתי לעשות עריכה של המחשבה הישנה ההיא מכיתה ג' רק בתוך פולרואיד ועם קצת שינוי של הקונספט... בקשר לעריכה, אני אעלה תמונת מקור ברגע שאמצא אותה ואז יהיה מובן מה עשיתי פה... בעקרון התמונה הייתה שחור לבן, אני צבעתי את הספר לחום.. וזה היה הרעיון של אם זו תמונה בתוך תמונה והכל אותו דבר בלופ, איך ייתכן שאחת שחור לבן, אחת עם ספר אחד צבוע ואחת בצבעים הפוכים... יכול להיות שזה באמת לא זורם.. אני אשמע עוד תגובות ואני אשנה מקסימום... תודה רבה על התגובה (המהירה טילים חח)!

גויבא

New member
אז ככה:

אכן הרעיון כרעיון הוא לא מקורי (נעשה הרבה פעמים) אם כי אני מאוד מאוד אוהב אותו. לגבי הביצוע: התמונה המקורית לא איכותית, מה שפוגע בתוצאה שלך (בתמונה ה"גדולה") לגבי הספר החום, רעיון חמוד, אין לי הגדרה טובה יותר מ"לא זורם"... לגבי היפוך הצבעים - לא לעניין. לשיפור: נסה תמונה איכותית יותר, ושהתמונה שהאובייקט מחזיק תהיה גדולה יותר. לשימור: אהבתי את הנסיון עם הספר החום, יכל להוסיף פלפל לתמונה. גם התמונה עצמה מגניבה לדעתי. יום טוב,

למעלה