פולשת לפורום שלכם בחיפוש אחר עידוד

מיכל ק-ש

New member
פולשת לפורום שלכם בחיפוש אחר עידוד

הי, אני מהפורום השכן. חודשים רבים השתדלתי לא "לחצות את הקווים" ולגלוש אצלכם, כי אני מבלה זמן רב בפורום טיפולים ולא רציתי להיסחף גם לכאן. השבוע נוצר אצלי הסדק הראשון כאשר איחלתי לטילי מזל טוב (אכן סיבה ראויה במיוחד לסיפתח) ועכשיו כבר יש לי שאלה, או יותר נכון בקשה. האם יש כאן בנות שהרו ממוקפאים? אני זקוקה לסיפורי הצלחה. אני חשה שהסיכויים עם מוקפאים נמוכים (וכן, אני מכירה את כל הסטטיסטיקות) ושהסיכויים שלי כמעט אפסיים (לא ארחיב על כך כעת). אשמח לשמוע על סיפורי הצלחה עם מוקפאים. תודה
מיכל

מיכל´וש

קודם כל תרשי לי לומר שיש לך אומץ. אני לא העזתי להכנס לפורום "אחרי", וגם כשהעזתי סוף סוף כמה ימים אחרי הבטא- רעדו לי האצבעות על המקלדת. ולעניננו- במקרה שלי החזרת מוקפאים אמנם לא הצליחה, ונתקלתי בזלזול מסויים בסיכויי הצלחה עם מוקפאים, אבל רצית סיפור-אז הנה: אני מכירה מישהי שהיתה בטיפולים כמה שנים, ויש לה בת "מוקפאת". זה סיפור הצלחה. והסיפור הבא יהיה שלך.

איילת321

New member
אכן כן, אני בהריון ממוקפאים

החזירו לי שלושה עוברים מוקפאים ואחד מהם שרד ובגדול, ואני מתקרבת לסוף ההריון. הסיכוי בהחלט קיים. אני הייתי רגועה יחסית לקראת מחזור המוקפאים, גם כי לא כל כך בניתי עליו וגם כי הטיפול מסביב הרבה יותר קל מאשר במחזור טיפול רגיל (אין זריקות וכו´), ואולי הרוגע הזה עזר. בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה

גמני ממוקפאים

בשבוע שעבר נולד בני איתן, ואחת הסיבות לשמו היא שכנגד כל הסיכויים, למרות שהיה עובר מוקפא ולמרות שהעוברים "לא היו הכי יפים" הוא שרד מבין השלושה והשתרש לו. והרי לך סיפור של הצלחה !!! תוכלי לקרוא עוד בקישור הבא: http://www2.iol.co.il/communikit/scripts/forums/live/forums_single_25.asp?rootId=4812113&msg_id=4812113&free_txt=aaaaaנ

1ענבל

New member
גם אני בהריון מעוברים מוקפאים

אם העוברים הוקפאו במצב טוב...ועברו את ההפשרה הסיכוי להריון שווה כמו עם עוברים טריים. אחרי I.V.F. ראשון שנכשל הוקפאו עוברים, הוחזרו 3 עוברים מוקפאים במחזור הטיפול הבא ועכשיו אני בהריון מתקדם עם העוברית שנקלטה. המון המון בהצלחה.

רוני@30

New member
אומרים שבאיכילוב יש הרבה הצלחות

של מוקפאים. מישהי סיפרה לי (כשהיינו שתינו בתור להחזרה), שבאיכילוב פתחו שיטה ייחודית לטיפול במוקפאים, שהם אפילו זכו עליה בפרס כלשהוא, ושסטטיסטיקת ההצלחות של המחלקה בטריים ובמוקפאים כמעט זהה. אז מעבר לכל שאר העידודים - את כנראה בידיים טובות במיוחד. נשיקות יקירתי, והמון בהצלחה! רוני

מיכל ק-ש

New member
הי רונצ´

את אחת ההוכחות להצלחות שלהם. ודרך אגב - אני מזכירה לך שאת "חייבת" לי נשיקה ואני מתכוונת לדרוש אותה בקרוב ובדיוק מאותה סיבה שאת קיבלת את שלי!

לילךפ

New member
אני גם מפורום פוריות אבל יש לי ספור

חברה שלי ילדה ילדה ממוקפאים והיום היא בת 4 ו-3 חודשים אז תתעודדי ילדה לילך

טילי2

New member
מיכל, שני ההריונות שלי הם ממוקפאים.

אין כל הוכחה שיש עדיפות להפריה טריה. שמעתי פעם שעוברים ששורדים הקפאה והפשרה ומצליחלים להתחלק, חזקה עליהם שיקלטו.

למעלה