פול בערוץ 4

BlueAdder

New member
פול בערוץ 4

אמנם קצת באיחור אבל... תעברו לראות ערוץ הסרטים, יש סרט של פול. בסרט מושמעים השירים מהאלבום give my regards to broad street אחד האלבומים שאני יותר אוהב!

אוי! חבל שהצטרפתי רק בסוף!

היה נהדר. הספקתי לראות רק את the long and winding road ואת no more lonely nights. חבל. ראיתי בכתוביות שהיה גם here there and everywhere ו yesterday. כמה חבל. אבל! תודה רבה blue adder! באמת תודה רבה!

BlueAdder

New member
אין בעד מה

שמחתי לעזור הקלטתי חלק מהסרט, גם אני פיספסתי את ההתחלה יש לי הדיסק שעליו הסרט, הוא מדהים. אני שוקל לקנות גם את הסרט, מצאתי אותו באמאזון. :)

Miss CB

New member
גרררר... לא ראיתי את ההודעה בזמן

גם סיפרו לי על זה אגב, וגם מאוחר מדי... היה סרט מעניין לפחות? חוץ מהשירים הם גם שיחקו שם?

BlueAdder

New member
הסרט היה טוב

הם גם שיחקו שם, לא רק שרו גם רינגו מופיע בסרט, הוא מנגן בחלק מהשירים שבאלבום והוא אחד השחקנים הראשיים בסרט. בכל מקרה הסרט טוב כי גם האלבום עצמו טוב מאוד, הוא משלב שירים של הביטלס ושירי סולו של פול ביניהם אחד השירים היותר טובים שלו "no more lonely night". אני מקווה שיהיה בקרוב שידור חוזר. ערוץ הסרטים נוטה לחזור על עצמו לעיתים קרובות אבל כידוע, חוק מרפי תמיד עובד ודווקא את הסרט הזה לא יקרינו יותר....

Miss CB

New member
מה זאת אומרת? ברור.

מרפי תמיד שם - יקרינו את זה עוד פעמיים שלוש, ובכל פעם אני אהיה עסוקה במשהו אחר ומן הסתם לא על ערוץ 4.

למעלה