פול ואן דייק - הופעות באירופה

מירביק

New member
פול ואן דייק - הופעות באירופה

היכן אפשר למצוא את רשימת הקונצרטים של פול ואן דייק באירופה? או אולי מישהו יודע על הופעותיו בחודש חודשיים הקרובים באמסטרדם. תודה

דור דקל

New member
מירביק

פול סיים את סיבוב ההופעות שלו באירופה בסוף אוקטובר וכרגע הוא בסיבוב באמריקה עד לינואר. יש גיג אחד קטן בברלין ב-16.12 אבל נראה לי שמדובר בסט קצר. מומלץ לעקוב אחרי הסקג'ואל באתר שלו צירפתי לך לינק...

מירביק

New member
ואן דייק באירופה

תודה על עזרתך ועל הלינק!! מבדיקתי באתר עולה כי חוץ מגיג אחד בקוסטה ריקה לוח הזמנים אינו מתוכנן.... האם נראה לך הגיוני? אני מתכננת לנסוע לאמסטרדם בינואר או פברואר אז מקווה שיהיה משהו, אולי איזה גיגון לפחות. ושוב תודה!! חטצמיזה חזרתי לא מזמן בברלין ועדיף שלא אראה מה הפסדתי שם....

דור דקל

New member
הלינק ששלחתי לך

הוא מהאתר הרשמי שלו - ויש שם תאריכים סגורים עד לסוף השנה הקרובה. כרגע הוא במזרח ומשם לאמריקה. בכל מקרה, אם את טסה לאמסטרדם תציצי בלינק הבא בצמוד לתאריך הנסיעה שלך: http://www.amsterdamhotspots.nl/cgibin/flyerbrowse.cgi כאן תוכלי להתעדכן בכל המסיבות באמסטרדם לשבועיים קדימה. אז ספרי לנו קצת על הסצינה בברלין - יצא לך לצאת לרקוד או לראות הופעות? (עדיין לא יצא לי להיות ותמיד אמרו לי שאני חייב לבקר שם...)

למעלה