פול טילט

טיקטי1

New member
פול טילט

למישהו יש סטטיסטיקות על פול טילט כגון אחת לכמה ידיים מקבלים פלאש פול וכו? פשוט אני מקבל את ההרגשה מאז שהתחלתי לשחק שם (שיחקתי גם בפוקר סטארס ולא קיבלתי את ההרגשה הזו) שיש שם משהו קצת מסריח... כמות הפעמים שמישהו תופס פול ומנצח פלאש או פול מנצח פול נמוך יותר אנשים תופסים בריבר בדיוק את הקלף היחיד שיציל אותם (כולל גם אותי כמובן) זה נראה לי פשוט מטורף אני מגיע למצבים שאני נכנס אול אין עם מישהו ואני מוביל ב 80% ואני פשוט יודע שאני אפול בריבר... אז אם למישהו יש מספרים מאומתים אני אשמח אם הוא יעזור

shaywh

New member
אין שם משהו מסריח

יש שם שחקנים שמשחקים עשרות אלפי ידיים בחודש, אם היה משהו מסריח הם היו עולים על זה, תאמין לי. בכל מקרה, לפני שתשחק 10K-20K ידיים אין מה לדבר על דברים כאלה.

מי יודע מי יודע.................

אחרי שבוש נעשה החשוד העיקרי בהפלת בנייני התאומים,אני אמור כל כך לבטוח באתר שתכלס אם הוא רוצה לרמות זה הדבר הכי קל בשבילו? מאז ומעולם הימורים וכיוצא נשלטו ע"י מאפיה וכיוצא בזה.אני אישית משחק על ה 50$ של פוקרסטרטג'י יושב כרגע על 300$ אחרי כל הבונוסים למיניהם. כסף משלי אני לא הולך לשים שם בחיים!!!ולא בשום אתר אחר!! שוב פעם, אני לא אומר שהם בטוח מרמים,אלא שלהגיד שהם בטוח לא מרמים זה קצת נאיבי. יכול להיות שלהתחרקש עם מיקרו סטייקס וכו' לא מעניין אותם, אבל אני רוצה לראות פה אחד שהיה מפקיד 10K אם היה לו ומשחק בהיי לימיט בלב שקט. וגם נגיד ואני יפקיד עוד פעם 50$ זה יהיה אפילו על דעת שלהפסיד אותם.פשוט לשחק בפייק מוני לא עושה לי את זה

shaywh

New member
???

יש להם בזיליון שחקנים, כמה מהם גאונים מתמטיים, כמה מהם עוברים על הסטטיסטיקות של עצמם כל היום. האתר הזה שייך לשחקנים שחלקם גאונים מתמטיים בעצמם. לא לחבורת נוכלים. אני לא סומך על כל אתר שנמצא ברשת. גם לא על כל אתר פוקר, אבל אפשר להשתמש בהגיון. יש הרבה שחקנים שמשחקים קצת, מפסידים ובטוחים שמרמים אותם, אבל לא ראיתי עדיין מישהו ששיחק 100K ידיים או יותר בftp וטען שעובדים עליו. חוץ מזה, אנשים שמו את הכסף שלהם בארץ בבנק למסחר ומה קרה בסוף? נכון, רימו אותם. שלא לדבר על ליהמן ברדרס וכאלה שרימו גם את עצמם. אתה תפסיק לשים את הכסף שלך בבנקים, או בקרנות נאמנות? לא נראה לי.

yamenx

New member
כל מי שטוען שכל תוכנות הפוקר תמימות

הוא בעצמו תמים לא צריך להיות גאון בסטטסטיקה לראות את זה יכול להיות שב 10000 ידיים הסטטסטיקה מאוזנת... אבל מה שקורה שמקרים מיוחדים מתאספים ברצף לא הגיוני... מה הסיכוי שאני אקבל שתי רבעיות ב 5 ידיים? אז אני קיבלתי ב 10 ידיים רצופות, 2 רביעיות, 2 פולים 2 פלאשים ושלישיה ומה האופציה לקבל AA פעמיים רצוף? אז גם זה קרה... ומלא מלא דוגמאות שהם לא מצאותיות...

מסכים

ואוסיף ואגיד שגם מי שטוען הלוטו הוא לא מכור הוא תמים. הוכחה: אמא של מישהו שהיה איתי בתיכון זכתה בלוטו. מה היה הסיכוי שלה לזכות: 1:14 מיליון (!!!) והיא זכתה!. מסקנה - הלוטו מכור.

yamenx

New member
ההקבלה שלך טיפשית ביותר

כי פה יש השוואה בין פוקר רגיל לאונליין.... ונכון שברגיל קורה דברים כאלו (לקבל AA פעמיים רצוף) אבל לא בתדירות כזו...

תדירות הידיים הטובות או הבד ביטים זה לא ראייה

אני רק אומר שלהאמין להם בעיניים עצומות זה מוגזם

../images/Emo26.gif

בדיוק כמו להאמין שכל הכסף שלך שיושב בחשבון הבנק לא יגנב מחר ע"י עובדת כדי להציל את אחיה מחובות הימורים. דרך-אגב, להוכיח שפול טילט מרמים זה אחד הדברים הכי קלים שאפשר לעשות מבחינה מתמטית. הרבה אנשים ניסו לעשות זאת ומה לעשות לטווח הארוך (מאות אלפי ידיים) זה פשוט לא נכון. דבר נוסף, אתם באמת חושבים שיש להם אינטרס לרמות? הרי אם זה נכון, מעורבים בה לא מעט אנשים, וברגע שזה יתגלה פול טילט יפסיד מיליוני דולרים בשיעור הרבה הרבה הרבה יותר גבוה מהרווח שהם עושים גם ככה על שחקני הפוקר בלי לרמות.

yamenx

New member
מי טען שהם מרמים??

אם הייתי חושב שהם מרמים לא הייתי משחק בכלל... הקטע שהמשחק הוא לא לגמרי רנדומלי, ויש אינטרס מובהק לזה... הרי הרווח שלהם הוא מהרייק... וככל שמשוחקות יותר ידיים עם יותר אנשים ככך הם מרוויחים יותר... אזי אינטרס שלהם ששחקנים חלשים כן ירוויחו... כי אם מישהו שהוא גרוע ומשקיע 200-300 דולר וכל הזמן מפסיד אז הוא לא ישחק יותר, אבל ברגע שהוא כן זוכה במשהו אז הוא ימשיך להמר כי הוא משוכנע שהוא מסוגל לשחזר את הזכיה... בקיצור לא משנה כמה אתה טוב... כשהם רוצים שאתה תפסיד את הכסף למישהו לא טוב אתה תפסיד... לא פעם הייתי בטורנירים שאנשים התחילו לשים אול אין על ידיים של 8, 3 וכדומה וניצחו לכל אורך הדרך, כי הם ידעו שהם על הגל...

לא כ"כ הבנתי מה אתה רוצה להגיד

"אם הייתי חושב שהם מרמים לא הייתי משחק בכלל..." "הקטע שהמשחק הוא לא לגמרי רנדומלי" "כשהם רוצים שאתה תפסיד את הכסף למישהו לא טוב אתה תפסיד..." ?

yamenx

New member
מה לא מובן?

הם לא מרמים במובן שהם גונבים כסף המשחק אמור להיות רנדומלי ב 100% כמו המשחק האמיתי ז"א לא משנה כמה שיחקת חכם וכמה שיחקת טוב.. אם אתה צריך להפסיד אז אתה תפסיד כבר הבנתי שכל דוגמא וכל דבר בעולם לא ישכנע אותך... אז אין על מה להתווכח

כמה דברים:

מבחינתי אם המשחק לא אז רנדומלי ב-100% אז הם מרמים. יש לי "הוכחה" שפוקר ביתי הוא רמאות: אתמול ב-4 ידיים רצופות קיבלתי: 6h2d, Ks8s,Ac7h,8dJd. הלכתי וחישבתי מה הסיכוי לקבל את 4 הידיים האלה ברציפות וגיליתי שזה - 1:293765720906. מסקנה - פוקר ביתי הוא רמאות!!!!!111

Shaycus

New member
רק לפני יומיים

ראיתי בהיי סטייקס פוקר מישהו מקבל A A פעמיים ברצף וגם מישהו מקבל K K פעמיים ברצף ואני די בטוח ששם זה לא מכור

shaywh

New member
אנשים שלא מאמינים במתמטיקה

הם הבסיס לרווח אונליין.

bang01

New member
אני קיבלתי AA פעמיים רצוף.

אפילו הורדתי את הצ'ק מה-auto muck בשביל להראות לשולחן, אחרי שאת הראשון פתחתי. (באול אין) ולגבי כל הקונספירציות מצד אחד וה"דופקים אותי" מצד שני, אני, אחרי משהו כמו 15K, לא קונה את זה. סיפור אחד כן יש לי לספר. שיחקתי בשולחן 2NL עם איזה אחד, דחף פרי פלופ עם KK קיבל השוואה מ-QQ שתפסו סט. הוא התחיל לצעוק שם ולקלל. יד אחת אחרי זה הוא שוב דחף משום מקום לפני הפלופ עם איזה זבל, השוו לו עם AK והוא הפסיד את כל שאר הערימה. די שעשע אותי הסיפור הזה, אז כתבתי בצ'אט haha או lol או משהו בסגנון. ההוא קלט את זה, צעק וקילל עוד קצת, שיחק איתי כמה ידיים ובעיקר הפסיד. אחרי שהוא הפסיד לי יד ואני פתחתי K4s הוא המשיך, והוסיף לרפרטואר קללות גם donkey, fish ושאר הביטויים שאוהבים לזרוק לחלל הצ'אט במיקרו. בקיצור, הוא שקע קצת יותר עמוק בטילט, והתחיל לדחוף שוב, יד אחרי יד. אני ישבתי ישר לשמאלו, ובאחת הפעמים השוותי עם 99. הוא הפך 92o. לא זוכר בדיוק את הלוח, אבל הוא תפס סטרייט. עם ה-2. עוד יד דומה, שוב איזה אידיוט מתעצבן ומתחיל לדחוף כל יד, אני משווה עם AQ, משהו בסגנון, הוא עם 83o. תופס טריפס על הפלופ (!). פלופ בהזמנה בשבילו. זה מעצבן לגמרי, אבל מה אפשר לעשות?

למעלה