פול יאנג ב-
אנשים

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifעם יש מפגש וזה...אז.. כנסו ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

דבר ראשון , אני אולי יוכל לבוא , חעחע DD: ואהמ דבר שני , להרבה מפה כן חשוב שמקפליי יבואו , ולעלות את המודעות עליהם בארץ.. (אני יודעת שאני מזה חופרת על זה בזמן האחרון אבל - תמודדו ) אז , loserontheloose הציאה שנוכל לצרוב את הדיסק החדש ..(רדיו אקטיב , דעע
) ולחלק אותו לאנשים , . [ כדאי לגרום לעוד אנשים להאזין להם , ולהכיר אותם ] אני חושבת שעד שאנחנו נפגשים , כדאי לעשות איזה משו , סתם להגיד כל הזמן שהם לא יבואו , זה לא עוזר .. (הם הולכים לארגנטינה (?!)עם נתאמץ אני בטוחה שהם יבואו גם לפה
) וכדאי שנתחיל לפעול עכשיו , וכמה שיותר מהר .. שהם יוכלו לכלול אותנו בסיבוב ההופעות החדש שלהם .. זה יכול להיות ממש מאגניב D: - עם למישהי בא להגיב על זה תמיכה/התנגדות , זה הזמן -

McLife135

New member
../images/Emo94.gif ../images/Emo45.gif לי לא אכפת..העיקר שנעשה משו שיגרו

ם להם לבוואאאא!!!!..חח..

rox love BSM

New member
חח לא נראה לי שצריבה של

האלבום שלהם ישמח אותם במיוחד. מצד שני הם כן חילקו אותו עם העיתון אז לא יודעת. אבל סתם זה לא נראה לי כלכך פרקטי לצרוב מוזיקה שלא שלכם ולחלק את זה לאנשים,פלוס העובדה שזה לא חוקי.

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifגמאני חשבתי על זה בהתחלה..

אבל תכלס, הם חילקו את זה בחיינם .. אז למה שלא נעשה את זה גם ? וזה למטרה טובה - להביא אותם לארץ :]

JuSt My LuCk

New member
זה לא חוקי =\

כאילו אני לא חושבת שיש סיכוי שהם יגלו על זה
אבל זה ממש לא חוקי >< אבל אני בעד לחלק פליירים או להדביק אותם או גם וגם XDD ולהיכנס לאיזה טאוור=רקורדס/לחנות מוזיקה בסנטר ולבקש שישימו את הדיסק של מקפליי

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif Tower Records נסגר \:

וכן באמת צריכים לבקש מהחנות הזאת בסנטר שישמו אותם לפעמיים :] ומה אפשר לרשום בפליירים ? D:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifמה זאת אומרת נסגר? ../images/Emo12.gif

כאילו אין עוד רשת כזאת ?!?@##

JuSt My LuCk

New member
למה זה נסגר?../images/Emo2.gif

ואמממ לא יודעת =] אפשר משהו כזה:"MCFLY! לא יודעים מה זה? כנסו ליוטוב תדעו !" (XDD)

JuSt My LuCk

New member
אמממ אולי =] אם לא יהיה לי כלום =\

כי זה שבועיים לפני הבגרות שלי בתאטרון(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לחץ לחץ לחץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-סורי הייתי צריכה לפרוק
)

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifתבואי , יהיה כייף :]

חחח את יכולה לפרוק חופשי =] ואיך זה מגמת תאטרון ? אני מתלבטת עם לקחת את המגמה הזאת או לא..

JuSt My LuCk

New member
זה אחד הטובים!!!

אבל כל מי שאומר לך שזה קל הוא מדבר שטויות. צריך הרבה אומץ והרבה השקעה. השנה אנחנו מתחלקים לזוגות ועושים קטע דיאלוג ממחזאות (שאנחנו בוחרים שזאת גם חלק מהעבודה) ואני וחברה שלי עושות על "המדריך לחיים הטובים" שזה לא ממש מפורסם XD וצריך ללמוד פול זמן על הדמויות ולחקור אותן ולהעביר את כל מה שכתוב עליהן במחזה בקטע של 5 דקות ולהבין מה עומד מאחורי כל מה שהן אומרות ועושות. זה קשה
אבל זה שווה את זה. אחלה פורקן עצבים
(יום אחד התחרפנתי בכיתה XD צעקתי שנשרפת לי היד ושרתי לכיסא .... XD )

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifXDDDDDDDD

נשמע נחמד מאוד , אבל גם טיפה מעייף
נראלי אני ילך לראות איך זה ( יש לנו עוד מעט ערב מגמות
) ואז אני יחליט עם ללכת על זה או לא.. (=

../images/Emo108.gif הלוואי ולי היה מגמת תאטרון \=

יש תקשורת מחשבים והכל אבל תאטרון אין . \=

rox love BSM

New member
אבל זה המוזיקה שלהם,זכותם

לחלק את זה בחינם,אבל שאחרים יחלקו זה לא חוקי,זו הפרה של זכויות יוצרים. וברור שיש מצב שהם לא יגלו את זה אבל סתם אנשים ברחוב יכולים להעיר לכם הערות על זה וזה,לא חסרים אנשים שתמיד מוצאים על מה להתלונן.

למעלה