פול יאנג ב-
אנשים

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifאז מה אתן מציעות ?

אני כבר חפרתי רבות על מקפליי בכיתה שלי, ואפילו גרמתי לאנשים ללמוד את All About You בעל פה XDD רציתי לצרוב דיסקים אבל מצד שני את צודקת שזה לא חוקי ולא כדאי .. הוו ורק שתדעו שגיליתי שמלא אנשים מכירים אותם D: בכל אופן מהבית ספר שלי :] ייאא אני אשאל גם את בת דודה שלי מארה"ב אם הם מוכרים שם ואם היא תוכל לעזור לי איכשהו במשהו \: טוב שיהיה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifדווקא אני חשבתי ש..

כדאי לקחת את הרעיון שלה [צריבת הדיסק] אבל לא רק את רדיו אקטיב .. לשים את הלהיטים הטובים ביותר .. ואני יודעת שקשה לבחור ><

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifסבבה אין בעיה :]

אבל צריכים לראות בכלל עם הולכים עם הרעיון הזה .. וזה יכול להיות רעיון ממש נחמד ^

loserontheloose

New member
ההבדל הוא...

ש-Radio:ACTIVE שייך לסופר רקורדס ובכך ישירות למקפליי, בעוד הזכויות יוצרים של השירים האחרים שייכים ל-universal. עכשיו, בכדי לצרוב את Radio:ACTIVE עוד אפשר לבקש מהם רשות (אני הצעתי ליצור קשר במייספייס ולקבל הסכמה עקרונית לצרוב את הגירסה החינמית של האלבום - עם The Heart Never Lies וללא Lies, Only The Strong Survive, The End ו-Down Goes Another One). הרי הם חילקו את זה בחינם בעצמם ואמרו שפחות חשוב להם המכירות ויותר חשוב להם שעוד אנשים יחשפו למוזיקה שלהם. אבל, וזה אבל גדול. מכיוון שהשירים הישנים שייכים ל-universal, אין בכלל על מי לדבר על מהלך שכזה עם השירים האלו. צריך משהו שירים את הכפפה. משהיא מוכנה לזה? או שאתם רק דיבורים ואפס מעשים? ואם הרעיון שלי לא טוב/לא חוקי/לא מעשי, בואו תציעו כמה רעיונות משלכן ונזרום איתם.

m o r 1 0 2

New member
אז מה ניסגר../images/Emo35.gifיש מפגש../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

לדעתי בואו נעשה,גם ככה אפח'ד לא לומד... אני די בטוחה שהכול פתוח ויש כמובן אוטובוסים... אז אולי שכל אחת תשרשר אם היא באה או לא
מי שיכולה שתבוא,מי שלא פעם הבאהD: אין מה להפסיד

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifבננותת!![וגם בנים אם יש כאן-_-]תמשיכו

להגיב במייספייס של מקפלייי!!! אלוקים ישמור כמה בנות ממלסיה ופרו וכל החראטות האלה מגיבים להם אין פלא שהם שוקלים לבוא לשם..בבקשהההה זאת רק הודעה אחת במייספיסס שלהם
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=28129529 והינה תמונה שאתם פשוט יכולים לצרף בלי לרשום שומדבר :]

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo207.gif אמאאאא !!! :-S יש לי היום 2 בגרויות

במתמטיקה =\ אני ממש בלחץ XD למרות שזה קל
, 001+002 אבל הן אחת אחרי השניה!(כי אני מסיימת עם 3 יחידות ואז ממשיכה ל-4... זה מסובך XD) קיצר רק רציתי לפרוק
נ.ב= הייתי חייבת להוסיף את התמונה הזאתי XD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifבהצלחה../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

והתמונה
הוא יצא מזה שקסי בתמונה [=

JuSt My LuCk

New member
כן ../images/Emo6.gif היה מצויין!!! תודה../images/Emo24.gif

אני מקווה שיהיו לי 2 מאיות =] בנתיים זה נראה כאילו יש לי

Mc4Ever

New member