פול לא מת

פול לא מת ../images/Emo176.gif

רבים מחובבי הביטלס מתווכחים על השאלה, האם פול מת?? אני חושבת שיש לי עוד הוכחה, למה הוא לא מת. זוכרים שמישהו שם פה בפורום קישור למאמר (בוואלה, לא?), ובו מותחים ביקורת על פול (או לחלופין "פול"), שהחליף את הנוסח הישן לנון\מקרטני במקרטני\לנון? כדי ששמו יופיע ראשון? ובכן, אם פול האמיתי מת, למה לעזעזל לכפילו לעשות דבר כזה? איזו תהילה יש בזה, הרי מקרטני איננו שמו ולא מתייחס אליו? למה סתם להסתבך בצרות עם יוקו ולחלל את כבודו של ג'ון בהפרת ההסכם? נצרף לכך את העובדה, שההוכחות לכך שפול מת קלושות ביותר ואינן מוצקות, ואת העובדה של"כפיל" של פול יש/ חוש מוזיקלי מדהים ונדיר, שממשיך באותו קו מוזיקלי כמו של פול, ואת העובדה שלעיתים ההוכחות סותרות את עצמן, ונקבל מסקנה ברורה: פול לא מת

beatles247

New member
צריך

לעשות עוגן כזה שיהיה כתוב בו שכבר עשינו את השיחה על פול החי\מת, כדי שלא כל אורח חדש יכתוב על זה...

Another Girl

New member
חחחח...

אי אפשר להכניס כל דבר קטן להודעת המנהלת. מה שכן, בקרוב ננסח כולנו יחד את תקנון/כללי הפורום והוא כן יופיע בהודעה.

יש לי שאלה...

ניתן יהיה להציג שם סעיף קטן... קטנצ'יק... שקורא לאחווה בינלאומית למען הפסקת אפליית רינגו? |הנה שוב החיוך המתחנף הזה|

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifLOL../images/Emo41.gif

טוב,אני הולכת לראות "24",תן לי לישון על זה

כן....לא מת לא מת...

ברור...פחחחחחחחחחחחחחחח ברוווווווווור... ( רואה בתיה את לא יכולה להגיד עכשיו שאני כותבת דברים לא קשורים....אני קשורה עכשיו :) )

Another Girl

New member
../images/Emo13.gif

מצחיקה,מה את עושה כאן במקום ללמוד? ונכון,הפעם אין לי מה להגיד

למעלה