לאורנה נסיכת קלינסטי
New member
פול מעשן חייזרים אדומים|בזזז|
העדכון השבועי חוזר.. אני חייבת לכולכם התנצלות, פשוט ביום שבת הייתי עייפה נורא ובשאר הימים לא יכלתי להשאיר הודעות..
תפוזונע. העדכון השבוע מוקדש לאייקונים הישנים שאינם עוד..
אז הנה העדכון חוזר..ובגדול.
אז מה חגש השבוע?
*המאורע החשוב והעצוב השבוע, הוא שבוע פטירתו של ג'ורג' מסרטן לפני 3 שנים..יהי זכרו ברוך.
*שרשור התעוררות לפורום. *המלצה על ספר - הביטלס ברישקש. *רשימת מלאי - כמה דברי ביטלס יש לכם בבית
*חידון חדש מאת ברווז גומי.
*יש גם מצטרפים חדשים ל-
*כתבה מגעילה ביותר על ההוצאה המחודשת של let it be . פול שלי לא מתבכיין!שילך ל-&^%$#@.. (לא בתיה, זה לא יקרה יותר!) *סקר חדש סופסוף.
לכו להצביע. *תכנון מפגש בחנוכה.. אוי למי שלא יבוא!
מזל טוב ל..
*כל המצטרפים החדשים ל-
של החידון!
שהם:אני
^-^,בתיה,סיניתיה לנון, יותם ונראה לי זהו..
מזל"ט.
מאמר השבוע
ההתפתחות הטכנולוגית של הביטלס מאז ועד היום, מאת אח של פול1. גם נושא מעניין, וגם כי זה המאמר היחיד השבוע (שוב?!). לכו לכתוב!
הודעת השבוע
היו השבוע הרבה מאד הודעות מעניינות ושוות להתייחסות. אבל בכל זאת יש רק הודעת שבוע אחת ולכן הזוכה בתואר היא... כמה הגיגים של מקרטני.כל הכבוד!
ההודעה המבדרת של השבוע
כן, נוספה עוד קטגורייה, כדי שתוכלו למצוא בעדכון השבועי הרציני(לכאורה) מעט שעשוע. וההודעה הנבחרת היא - שיר ליומולדת של יוסטשייה ויי. לא, אני לא משוחדת, זה פשוט כל כך חמוד!!
סיכום השבוע.
*היה לנו שבוע עשיר יותר בתכנים מבדרך כלל.היה מעניין לקרוא. *תפוזטיפש עשה בעיות.ני-הי.
*חשבתי לעשות אייקונים קבועים לעדכון, כדי שיהיה יותר קל לזהות וסתם בשביל הכיף..יש לכם הצעות? *מהיום, לכל עדכון יש כותרת הזויה.. *ביום שבת אני לא אעשה עדכון, כי לא יהיה כ"כ על מה לעדכן, אז ביום שבת הבא יהיה עדכון גדווול ואז נחזור למתכונת הרגילה. *שבוע טוף!
העדכון השבועי חוזר.. אני חייבת לכולכם התנצלות, פשוט ביום שבת הייתי עייפה נורא ובשאר הימים לא יכלתי להשאיר הודעות..