פול מקרטני ודיויד גילמור

NIR Y

New member
פול מקרטני ודיויד גילמור

קניתי לפני די הרבה זמן בטאוור את הדיוידי "פול מקרטני וחברים" וגם איגלס וגם דיפ פרפל כולם שווים בדיוק מה ששלמתי 15 שקל אבל זה לא משנה רק היום יצא לראות את את הפול מקרטני מסתבר שזה בכלל על הגנה של חיות זה מתחיל מאד מוזר ואיזה להקה אפילו יותר מוזרה בי5 משהו לא זוכר כבר ואז פול מקרטני מתחיל להופיע ומי מנגן איתו דיויד גילמור !!! זה הפתיע אותי בטרוף שפתאום ראיתי אותו זה לא היה כתוב בשום מקום על העתיפה. הופעה לא רעה בכלל במיוחד דיויד שמנגן כמה קטעי סולו ממש יפים כשפול מקרטני מסתכל עליו ומחייך חיוך של בדיוק כמו שרציתי שהישמע לפחות ככה זה היה נראה לי בקיצור שווה 15 שקל לא יותר בשביל לראות את דיויד מנגן עם פול אני לא בטוח אם עדיין זה קיים בטאוור. אם כן אני ממליץ (לא ביותר מ15)

emmily plays

New member
אממ

אני כבר יודעת על זה מזמן..מסתבר שגילמוריינו החביב מחלק את כשרונו למיטב ידידיו המוזיקאים. ידיד שלי אמר לי שהוא מנגן גם עם סר מקרטני ואני בסקפטיותי הרבה שאלתי את המוכר בחנות הדיסקים בנהריה(שכמו שהבנו כבר היא אחלה בחלה של חנות)והוא אישר לי את הידיעה ואני כמעט התפלצתי מרוב אושר. ואז יומחד הלכתי לי לטייל בקניון וראיתי ערומות dvd ב15 ש"ח. ראיתי את ההוא של סר מקרטני והבחנתי שמדובר במקרטני וחברים. מיד עלתה בי מחשבה זדונית: אולי גילמוריינו מופיע שם? הבטתי בעטיפה האחורית ו what do ya know? אכן כתוב שם: accompanied by pink floyds david gilmour או משהו בדומה לכך. רציתי נורא לקנות אך לצערי היתי נטולת כסף ברגע זה. חוץ מזה אין לי dvd בבית אבל זה לא מנע ממני לקנות את פומפיי וכן את ה dvd של the who דיויד בואי ואהובתי שריל קרוא- הפולקיסטית של הניינטיז. ב15 שח כל אחד(חוץ מפומפיי שעלה כ 80 ש"ח. עוד לא ראיתי אותם (חוץ מפומפיי) אבל נו... שיהיה.. לא יזיק נכון.? ותמיד אפשר לשכנע את אבאמא שיקנו dvd.

emmily plays

New member
חחח

ערמות dvd שם.. לא מה שהיה כתוב...

CaerBannog

New member
אנטרים וכו'...

יהיה נחמד. [וחוצמזה, שריל קרואו?! טובנו, מילא.]

Miss CB

New member
אכן מחלק כישרונו...

מצאתי איזה דיסק של בי בי קינג בבית, אחד שכולו שיתופי פעולה עם אמנים שהם דווקא מיננסטרים אם ככה תרצו לקרוא לזה, הכוונה בכל אופן לא לאנשים שהם דווקא בעסקי הבלוז (חוץ מאריק קלפטון...), אחד מהם שיר עם דיוויד גילמור ועוד איזה נגן שאני לא מכירה, זה די משעשע; מזהים היטב את התרומה של גילמור לקטע כשפתאום בין שני קטעי סולו מהירים של "הקינג" יש מין סולו קצר ואיטי

למעלה