פול ספיד- פרק 17

YossihNew

Well-known member
אז מי יותר חשוד- לוקא או גיא?

למה מיקה עוד מעורערת?

ואיך לוקא יגיב לשקר של מאור?

YossihNew

Well-known member
איזה חבל, זה לא גיא שנדרס בסוף. אני אומר לכם, זה ג'ובאני. למרות שגיא ולוקה תיאמו יותר מדי גרסאות.

אולי מיקה תצליח.

הכול מבולגן לו עכשיו. בסדר. זה סימן. רגע, כמה ימים לתאונה? לא משנה, נגלה ביום רביעי.

אני רק רוצה להגיד שעומר לא באמת במועדון הרווקות ואני עובד להוצאתה משם. תכף גם עמליה תצא. מעניין מי יתארחו בפודקאסט. יהונתן וקים נניח, אבל מיכאלי ו...? ו...? קווין? בן ואנה? אני משער שהיא תעלה לגמר למרות הכול. כן, הוא ירקוד את הריקוד המטופש שלו.

פיציקאטה. אוקיי. אבל אם זה האופנוע של מאור אין מצב שזה באמת נשאר האופנוע שלו.

אה, יונתן ומיכאלי בפודקאסט. כן, כן, אחות קטנה.

לוקא מאוד מפוקס.

כן, הם עשו ברביקיו.

זה גם סימן. לזוגיות רעילה. אני חושב.

בסדר, מה הוא מבין בזה? ולנטינו? מי היה מאמין. כן, זה מורטי.

אצלכם האיטלקים נהוג לאחר. טוב, מעניין איך אנה תהיה בתפקיד של ישראלית. בערך.

לא היו לו עשתונות.

אבל לא לדבר, מייקי. בחייאת. אה, כן. יש את זה. מה חיפשו?

אדי לוחץ קצת. מישהו מנסה לגנוב משהו אולי.

וואו, סליחה מכל האיטלקים ש... אני לא מכיר אותם. רק את ארבעת אלה.

אל תעשי לו כלום, הוא יתנקם בך בריקודים. מיכאלי מתחיל גם להתעלק על קים. או שהיא עליו?

כן, היא נפגעה ממך.

אם היה לי שקל על כל פעם שקים ניחמה את נאיה... אם היה לי שקל על כל פעם שקים תשתתף בסדרת זוגיות רעילה... פול ספיד, לא פול גז. תגידו, הם היו אמורים להיות פול גז? אייל, די להתעלק עליה כבר. די.

תן ספיד. אני מעדיף שאתה ועומר תשתקו קצת. אייל, באת משמיים. לא, לא, אפשר. אם היה לי שקל על כל סדרה של קים עם משפחת סולטן...

יאללה, מיקה, מקום רביעי עוד פתוח.

ושעומר ומייקי ינצחו ויהיו גם זוג. סופיה, לאן את הולכת? את לא הולכת להתחרות במקום מיקה, נכון?! נכון?! שוב פעם הוא מוסר פתקים...

מאור מתבחבש. חבל.

אייל מקופח. מאור עושה עקיפה יפה. וגיא?! גיא מקום רביעי?! אה, רגע, אני יודע מה קורה. אבל, אתם מלכים. גם מיקה. סבבה. טוב נו. אל תקרא לה כלומניקית. אתה בלייב, יא טמבל. אתה בשידור חי! מטומטם אחד! רגע... בוא'נה, אתה מתאמן לספין! גם אתה סבלת משידור חי!!!!!!! מגניב!!!!!!!!! כן, אז הוא החשוד. אבל לא באמת.

כן, אז הוא החשוד. אבל לא באמת. כן, הוא ינקום בכולם. אבל אל תדאגו, הוא בקשר עם ספירות גבוהות ביותר.

הוא לא עשה את זה או את התאונה? אבל יש להם את רומא כל השנה.

זה צליל של משיכה באף, לוקא. משיכה באף ולא כבל חתוך. טוב, אז שניכם מטומטמים. אבל אני לא אתנגד שתישארו שם.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה