אם אני הייתי מייקי הייתי מפנה אותו למעלית שיש בה רק פיר. מצד שני אם הייתי מייקי הייתי קופץ לשם בעצמי.
לי כואב שמייקי ועומר לא יחד.
עמליה עושה את זה הרבה. מה זה אנדורו? אה, נמרוד. זה רק יוריד להם. כן, זה הוא. עומר, סנוב זאת מילה בין לאומית. אייל, באמת, כל כך לא מכבד.
אנחנו לא רצינו להתנצל בפני כרמן. בטח לא בשביל כדורים.
מצאתם אותה, אתם פשוט טיפשים וזרקתם הכל.
גמליה. מעכשיו היא גמליה. הבחורה מעצבנת יותר מקים בתקופת אילת שלה.
אבל מייקי תמיד היה מנותק ואנטיפת. ולא ברמה של עומר.
אני לא יודע מי אתה. זה שפריגוז'ין רוסי אני יודע וזה מסביר למה הוא מדבר אנגלית. זה לא מסביר למה הספרדים מדברים אחד עם השני באנגלית.
מסכנה עומר.
זה כספת. זה SAFE בשם. למה הוא צריך דרכונים?
כן, גם אני הייתי מעדיף שמייקי ימות אם ככה. כרמן ליטרלי סוחרת סמים. והוא סוחר לאור היום.
מסכנה עומר.
גמליה. מעכשיו היא גמליה. הוא מבין אותך, גברת. והבחור תפוס בכל ישראל. אז עבד להם! היא לא מצאה.
הוא מחפש דרכונים. משום מה. בדיוק, מאור. שוב פעם הוא הורס הכל?
לעומר יש שגיאות דקדוק נוראיות בנוסף למבטא. לעומר הכי אכפת ממייקי. אגב, כרמן פלרטטה עם מייקי כשהוא עוד היה ליד עומר במסעדה.
טוב, תפתרו את זה כמו גברים בתחרות. ההיא הייתה צריכה לצלם את זה ולפרשן. גמליה, גמליה. תראי, מדריך חתיך. עומר, את על קאפס לוק. נו, עבד.
אז זה בטח של השותף הספרדי שהוא רצח.
מסכנה עומר. כן, מסכנה עומר. אני לא הייתי עומד במבטים של עומר. הוא פשוט לא רוצה, עומר.
עומר שומרת על עצמה נהדר. כן, היא עקפה אותו.
אז זה מפיל אותנו. ההנהלה של נמרוד. כלומר, ברור שזה לא נמרוד, אבל אם כבר אז כבר. נכון, עמליה? אתם יותר מדי חברים עם חיות. פריגוז'ין עם נחשים, פדרו עם פשפשים, קרלוס עם דובי.
אוי, עומר. איזה כיף לי. בואי, חיבוק. חיבוק? תתנשקי עם מייקי.
לפחות חזרת להיות עמליה ולא גמליה. לא צריך להיפרד מעומר, היא תמיד נשארת בסוף. שוב מאור מסתבך.
אוי. הדרכונים.