פול ספיד- פרק 35- ללא מוצא

שיר m

Well-known member
מאור, יש אישור. קדימה פעל.

אני רק אגיד שזה מטומטם מאוד כל העסק, כי כולנו הבנו כבר שהדרכונים בכניסה מול הדלת, ועל הדלת אמור להיות קרלוס. עמליה לא יכולה להיות שם בלי שהוא יראה אותה ובטח בטח שלא לדבר בטלפון.

והבעיה עם מייקי שהוא פשוט לא מעניין. סליחה.

YossihNew

Well-known member
להדביר, ברור. אחר כך פריגוז'ין רק יצטרך לתפוס את הנחש שיעזור לו לתפוס את הפרעושים. ברור שיש לך משהו לטפל בו. איפה? איפה המנהיג? נמרוד? כן, הבנתי את המטאפורה.

חבל, אין מה לחפש.

זה לא גאליס פה! אתם רואים, אם היה אילת 2, היינו רואים את עדן מולכו מנסה לעזור לניסן וצחי בהישרדות במדבר. מייקי? אובססיבי? חס וחלילה. עמליה היחידה עם חבר עכשיו.

שוטר סמוי. כן. רגע! אז שנמרוד ישתף פעולה עם פריגוז'... לא, לנמרוד אין כסף, אין מה להעלים אותו.

טוב, לא אמרנו שעומר לא מושלמת... אוקיי. ההבעה של שחר אייקונית. אייל, יש שם טחב על סלע? אז אתה קרוב לתרבות. כן, מייקי מוזר גם ברגיל. כן, הוא עצבני. וכן, הוא לא מעניין אלא אם הוא עם בחורה נורמלית. לי לא אכפת ממייקי, אכפת לי רק שיהיה עם עומר. אהבה זה עומר. אמרתם אהבה, אמרתם עומר.

עזוב, הוא לא מתעסק שוב עם השוטרים.

שמישהו יסביר לו. זה לא קצת גזעני? אבל הוא שבר את הקולר. אני הכי אוהב את הטעם שלו בבחורות. מצחיק? איך הגעת לזה? אוי, היא אוהבת אותו מאוד. התערבות? על מה מתערבים? לא נכון, מתי? גם לאבא שלו בתאג"ד היו בעיות כאלה. זה תורשתי. מייקי קורא לאנשים ילדי שמנת? זה חדש. עומר גרמה לך להרגיש טוב.

לא הבנתי, הוא קנה שעון בכסף?

היי, עמליה, איזה קטע. מאור גבר אמיתי...

נו, זה לא שם.

זה קצת גזעני אני חושב. אשמתי שהתאהבת בו? אבל אתם יחד ואתם חמודים יחד ואת היחידה חוץ ממור סרוסי שהופכת אותו לנסבל. רק את והוא! איזה כיף! "צדת"? עמליה, די להגיד פול ספיד. בסוף זה חידון. כמה פעמים נאמר "פול ספיד" או "פול גז" העונה? למזלי הדרכון שלי היה איתי כל הזמן בנסיעה.

את רגישה ויש לך שכל. אוי, מייקי. טיפש. אולי הוא שוב יפול מהאופנוע.

לא מת על קרלוס ונועה.

כאילו צילמו את זה אתמול.

אז כנראה לא הגיוני. נו. עמליה מסוכנת כשהיא צורחת.

חבל על קרלוס. חבל על עמליה.​

למעלה