פול ספיד 2- פרק 27- הצעה של פעם בחיים

YossihNew

Well-known member
|שטן|

אז מה יקרה בפתיחת המלון?

איך מאור יגיב לעמליה ולהצעה שהחבורה הציעה לו?

איך מייקי יסתיר את הכאבים?

ולמה עומר תחשוד?

YossihNew

Well-known member
יותר מדי פעמים עם הדובי הזה. אבל זה כסף כנראה.

פריגוז'ין צודק. נמרוד ליצן ומאור הרבה יותר אמין. ואני שוב אומר, הבעיה היא עם השם של נמרוד. מי לוקח אותו ברצינות עם השם המטופש שלו?!

נהנית? ספר לחבריך. מייקי על עומר. אני מאשר. נועה, אני מאשר. עמליה פלרטטנית. אז למה אתם נותנים לנמרוד לנהל?!

אני הייתי בטוח שהדבר היחיד שאתה תזכור זה שאתה NIMROD.

מייקי, אתה אחראי עסקים. יותר מדי טעויות לנמרוד הזה. אז שלא יחזיר! שפריגוז'ין ייקח אותו! לא, אתה אל תארגן מסיבות. כל פעם שאתה מארגן זה נגמר רע.

שכחת מאיפה באת. לא משנה. לתרגם? אוי לא. תגיד, אייל, היא עשתה לך דמות אנימה? כן, עכשיו הכל ברור, אייל. תודה. זה היה מצחיק. מייקי, תנוח ותדבר עם עומר.

עמליה, מה קרה? את מפילה עליו פטישים? אבל נועה אסטנג'לוב? בפעם הקודמת היא מאוד כעסה שהוא התנשק עם מיה. כן, הוא לאכול קוסקוס, קצת פחות להורים. למרות שהיום כל אם תסכים לו. נכון?

לא בדיוק, אייל. לא בדיוק.

זה חשוב, מייקי. מאוד חשוב. תבואי! תבואי מהר! לא השיחה שרציתי. בכלל.

זה נחמד לצחצח שיניים בחומוס.

כן, הבעלים טמבל. זה ידוע. אגב, הוא צריך להיות שותף פה, כמו שהצעת, כי הוא שילם עליך. כפוף טובה אחד.

מייקי, זה לא עובד ככה. שלא יהיה לך זעם סטרואידים. והיא לא אמורה לדבר עם הרוקח בספרדית? אבל אתה לא יכול לרכוב עם מישהי שהיא לא עומר. לא לגעת! לא לגע... אייל, בחייך.

בדיוק, מייקי. עמדתי להגיד- לא נותנים בינה מלאכותית לאדם עם טיפשות טבעית.

בלגן שאפשר לסדר בקלות אם תבואי, עומר. גמור בלעדייך, עומר.

אם טום יגיע זה יכול לעזור לפרסום. אה... אתה תשאיר את ענייני החלל לחממה!

הם נראים רעים. "לשתות", מה? ככה זה נקרא.

בארץ? אתה אמרת בחו"ל. הארץ זה חו"ל עכשיו. מעולם לא ראיתי אותך כגבר יפהפה. אני מבין, לא.

מה יש, מאור?

חבקי אותו, קר לו. בעצם, אל תחבקי אותו, תביאי את עומר, והיא תחבק אותו.

מאור, הוא לא מנהל ולא בעלים. הוא מטומטם.

אבל אמרתי שאסור. לא. מייקי. טוב, לפחות לא על אותו אופנוע.

בחייך, מייקי. זה לא יועיל.

מאור, למה אתה חושף דברים? אם הוא לא יחזור, תדעי ש... הוא לא אהב אותך. רק כידידה.

הוא דרמטי, דרמטי. טכנית זה קרה כי עומר לא אמרה לך שהיא אוהבת אותך כשהייתה צריכה. את לא תצילי אותו!

כן, כן, הוא ישר לעניין. מה הוא צריך את המלון... לא, לא, ה-NIMROD סתם סרח עודף.​

שיר m

Well-known member
מאור אתה קצת משגע את עמליה.

וכן לתת את הכסף לחבר שלך זו באמת חתיכת טעות.

עומר את תמימה מדי עם טום הזה.

למעלה