מה, אין אופנוע? עדיף אופנוע מנמרוד חש את עצמו. ומחתים את עצמו. הבנת שאנחנו עסק? אתם יודעים שגם השחקן של אבא של מייקי, בתאג"ד, היו לו כאבי רגל? נזכרתי. כן, נמרוד לא טוב עם... תודה, נועה. את מנסחת את זה יפה. לקנות מזכרות לא בעייתי כמו נמרוד.
מה, עומדים לסחוט את מאור? אה, שוטר? יש יותר מדי שוטרים ספרדיים בסדרות.
לא מזמינים משטרה, עמליה. בית הכלבים, נכון, אייל? אייל שמר על המלח מהעונה הקודמת. שמעו, תכל'ס הוא צודק. מאוד. זה על חשבון נמרוד, בסדר. כן, מזכרת.
זה מאוד בולט שלקים אין מבטא. היא צריכה לדבר בעברית. עם מייקי. ואני אחנוק את טום הרינגטון. שם של דג. הרינג-טון.
למה הם מדברים באנגלית?! הם ספרדים! ביניהם הם צריכים לדבר ספרדית.
מי נתן לו לנהל פה?! תגידו, אתם זוכרים שגל אמיתי היה בפול ספיד המקורי? אז הוא העביר לנמרוד את הנאחס העסקי שלו.
מה יש לכל הספרדים פה היום? מתחילים לי עם...
בבן שמן? טוב, זה עדיין בחו"ל... נכון לעכשיו... פול גז? נשמע טוב, אייל.
מייקי? אזל. אזל, לא נמצא. מאור, למה אתה מגלה לה?
מה עברת יותר קשה...? לא משנה. חבל.
טוב, לא הכי מעניין אותי נועה וקרלוס... והבחור השני.
רק שמייקי לא ישתכר ויגיד "מאיפה באה לנו הסלינה גומז הזאת? ג'סטין גם הגיע? ג'סטין? ג'סטין?!". אח, הזיכרונות. ממסיבות שמחות יותר.
יופי, אייל.
מה הם מחפשים... עובדת, כן. בלי שכר. כי הבחור פה... תגידו, יש חור בשקית? עם נמרוד הייתי בודק.
לא, עמליה! לא יוצאים להביא קרח באמצע מסיבה! איפה היוצר של הסדרה?
איפה הימים שרקד בגנרטור? את לא הבחורה הכי מדהימה שהוא פגש בחיים. מייקי? אתה אמרת לה שלא? כי לך יש חברה. למה אתה בכלל זורם איתה ככה? דפקט! דפקט! עמליה, זה פשוט... לא, אף אחד לא עושה את זה יותר טוב מעומר, אבל לבד מייקי לא שווה לי. תרצחי אותו, עומר.
מלוח? הלוואי שהיה מתגעגע. הבוגדני הזה. האמת שאולי זאת לא עמליה. היא הלכה להביא קרח. היא מתגרדת?
מאיפה הגיע שוטר? ולמה הם מדברים אנגלית?
אוי, אייל. לפחות הם לא יבינו. הם לא הבינו, כן?
ביי, בחור מוזר.
כן! מייקי! איזה יופי. היו המון הזיות בזמן האחרון. הלוואי שאתם מתאימים. נחמד להכיר, בואו נרצח אותה.
זה הכל אי הבנה אחת גדולה! מאור מעולם, אבל מעולם, לא גנב. בסדרה הזאת. נכון מאור?