לאט לאט זה נחשף. אין מצב שזה נמרוד, הוא היה נופל הרבה לפני.
כולנו גאים בכם. אבל עצוב לי. בגללכם עצוב לי. מצד שני, לספר לעומר, כשהיא יכולה להרביץ לו די חזק, והוא פצוע...
למה הם מדברים באנגלית? למה? הם ספרדים! אלא אם הוא רוסי.
עם סחלה? היום בשכונת חיים למדנו על חיסכון ואייל כנראה למד. גם מייקי מאוהב... אז אפשר לעשות שלישייה! ואז לא קרה כלום! לא? נמרוד, אולי הבעיה היא שאתה אומר כל הזמן "פול גז" וזה קטע של העבר?
מי כתב את הטקסט של מאור? אני רואה פתאום מלא עננים אפורים אצלי. יהיה טוב ואחיה יתגייס למג"ב בהשראת מאור.
אוף, מייקי. באמת. הנה שיחה חשובה. על אידיוט אחר. אז אנחנו סגורים על זה שאף אחד לא מאמין שנמרוד יכול לנהל מלון, אפילו יותר טוב מפושע? מייקי, זה לא סוכריות.
זה הכל "בייבי". מישהו יודע לתרגם את אייל? כן, כן, שינו ענף ופתאום עמליה ממש טובה. בסדר. אל תשכחי מי לימד אותך לבלום רע לפני קו הסיום. גיא.
כן, כנראה זה הולך ככה. הפתגם. טור דה נמרוד? אני מעדיף אתכם ביחד, יורדים על גיא ומיקה בעקיצות. לא? אוי שיט, המלון לעולם לא יחזור כי לנמרוד אין מוח. את לא רוצה לראות את הפנים שלו. גיב מי דה מאני! לא? כן, לא פרק טוב לזוגיות.
כן, המסעדה שלו. קשה לקים עם האנגלית. אבא שלך הסתיר שהוא בעצמו רוכב על אופנועים! ראיתי! כרמן הבת של פריגוז'ין? לכו תדעו. זה לא יפה, כרמן. אבל עומר, תרצחי את שניהם. לא, למייקי יש סוד מביך אחר.
אתה צודק, נמרוד, תגמור עם זה. תחליף את עצמך.
מייקי מלא סודות. תראו, צריך לצטט כאן את עמית שאומרת לו שהוא השתמש בה. עומר, את צודקת, אבל בלעדייך מה הוא? הוא כלום בלי חברה קשוחה ויפה שתסדר אותו.
יופי לכם. שאתם יחד. שיהיה. הפעם נועה אסטנג'לוב לא תעלה טיקטוק שהיא המומה כמו שהיה עם מיה? נכון?
ואת זה אומר לך אדם שמכיר אותך טוב. טוב מאוד. זה בסדר, מסתבר שגם עמליה ומאור... וגם מייקי... אוי, אוי! עומר, מסכנה! אייל, אמרת משהו חכם. אני בהלם. אגב, זאת מחצית, אז הם יחזרו בסוף. הקונסולה. חבל.
טוב, נמרוד קצת עם שכל.